Klasik hapishaneden kaçış obby tarzı bir şey yapacağım. Birkaç yıllık tecrübem var ama daha dikkat çekmesi için Ekrem’ı, Ümit Ö. Silivri'den Kaçış oyunu gibi bir şey koysam, yani biraz isimleri değişsem sıkıntıya girer miyim?
Klasik hapishaneden kaçış obby tarzı bir şey yapacağım. Birkaç yıllık tecrübem var ama daha dikkat çekmesi için Ekrem'ı, ümit ö. Silivri'den kaçış oyunu gibi bir şey koysam, yani biraz isimleri değişsem sıkıntıya girer miyim?
Klasik hapishaneden kaçış obby tarzı bir şey yapacağım. Birkaç yıllık tecrübem var ama daha dikkat çekmesi için Ekrem'ı, ümit ö. Silivri'den kaçış oyunu gibi bir şey koysam, yani biraz isimleri değişsem sıkıntıya girer miyim?
Girebilirsin, bildiğim kadarıyla zaten yasaklanmış ve sürekli incelenen bir platform. Aslında isimleri değiştirip hakaret vs. kullanmadığın sürece kanunen sıkıntı olmaması lazım ancak burası cennet Türkiye olduğu için ben olsam risk almazdım.
Bir tane Vergi Simulator diye bir oyun vardı içinde Erdoğan, Suriyeliler isimli NPC'ler seni falan kovalıyordu. O oyunu kaldırttılar yapan adama ne oldu bilmiyorum. Büyük ihtimal ceza falan yemiştir. Aşırıya kaçmadıysan bir şey olacağını düşünmüyorum ama ben olsam paylaşmazdım.
Denemeden bilemeyiz. Hükumete dokunan bir içerik olursa ve biri fark edip şikayet ederse belki uğraşabilirler ama hükumete dokunmuyorsa ne yaparsanız yapın sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.