Kero59 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 Asus PRIME A320M-K ASUS GeForce DUAL RTX 3060 XPG Gammix D35 16GB ADATA Legend 750 500GB FSP Hyper Pro H3-650 650W 80+ Bronze PSU Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #1 Roblox'ta sohbete ne yazarsam yazayım boş mesaj gönderiyor ve sohbette böyle mesaj çıkıyor. Bunu nasıl düzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2022
Roblox'ta sohbete ne yazarsam yazayım boş mesaj gönderiyor ve sohbette böyle mesaj çıkıyor. Bunu nasıl düzeltirim?
Evan MacMillan Picopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 419 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #2 Sohbet filtresinde bir problem var. Mesajların yavaş çıkması veya çıkmaması gayet normal. Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 29 Ekim 2022 #3 Biraz İngilizce seviyeniz olsaydı anlardınız. "Sohbet filtresinde şu anda sorunlar yaşanıyor ve mesajlar yavaş görünebilir" Çeviriden bile bakabilirdiniz yani o zaman bile biraz aklınıza bir şeyler gelebilirdi. Artı 0 Eksi
Biraz İngilizce seviyeniz olsaydı anlardınız. "Sohbet filtresinde şu anda sorunlar yaşanıyor ve mesajlar yavaş görünebilir" Çeviriden bile bakabilirdiniz yani o zaman bile biraz aklınıza bir şeyler gelebilirdi.
Kzylx1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #4 Kero59 dedi: Roblox'ta sohbete ne yazarsam yazayım boş mesaj gönderiyor ve sohbette böyle mesaj çıkıyor. Bunu nasıl düzeltirim? Eki Görüntüle 1556883 Genişletmek için tıkla... Bir çok kişide aynı sorun var sunucularla ilgili sanırım belli bir süre sonra düzelir diye tahmin ediyorum. Artı 0 Eksi
Kero59 dedi: Roblox'ta sohbete ne yazarsam yazayım boş mesaj gönderiyor ve sohbette böyle mesaj çıkıyor. Bunu nasıl düzeltirim? Eki Görüntüle 1556883 Genişletmek için tıkla... Bir çok kişide aynı sorun var sunucularla ilgili sanırım belli bir süre sonra düzelir diye tahmin ediyorum.
KS KS Kero59 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 Asus PRIME A320M-K ASUS GeForce DUAL RTX 3060 XPG Gammix D35 16GB ADATA Legend 750 500GB FSP Hyper Pro H3-650 650W 80+ Bronze PSU Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #5 Webcam kullanan insan dedi: Biraz İngilizce seviyeniz olsaydı anlardınız. "Sohbet filtresinde şu anda sorunlar yaşanıyor ve mesajlar yavaş görünebilir" Çeviriden bile bakabilirdiniz yani o zaman bile biraz aklınıza bir şeyler gelebilirdi. Genişletmek için tıkla... Kanka sohbette ne yazdığını sormadım bu hatayı nasıl düzeltebilirim diye sordum ama sen bilirsin yine de. Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan dedi: Biraz İngilizce seviyeniz olsaydı anlardınız. "Sohbet filtresinde şu anda sorunlar yaşanıyor ve mesajlar yavaş görünebilir" Çeviriden bile bakabilirdiniz yani o zaman bile biraz aklınıza bir şeyler gelebilirdi. Genişletmek için tıkla... Kanka sohbette ne yazdığını sormadım bu hatayı nasıl düzeltebilirim diye sordum ama sen bilirsin yine de.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 29 Ekim 2022 #6 Kero59 dedi: Kanka sohbette ne yazdığını sormadım bu hatayı nasıl düzeltebilirim diye sordum ama sen bilirsin yine de. Genişletmek için tıkla... Sunucu kaynaklı bir problemi kendiniz nasıl çözmeyi düşünüyorsunuz? Artı 0 Eksi
Kero59 dedi: Kanka sohbette ne yazdığını sormadım bu hatayı nasıl düzeltebilirim diye sordum ama sen bilirsin yine de. Genişletmek için tıkla... Sunucu kaynaklı bir problemi kendiniz nasıl çözmeyi düşünüyorsunuz?
KS KS Kero59 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 Asus PRIME A320M-K ASUS GeForce DUAL RTX 3060 XPG Gammix D35 16GB ADATA Legend 750 500GB FSP Hyper Pro H3-650 650W 80+ Bronze PSU Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #7 Webcam kullanan insan dedi: Sunucu kaynaklı bir problemi kendiniz nasıl çözmeyi düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İşte sunucu kaynaklı mıdır nedir problem bilmediğim için direkt olarak soluğu burada aldım. Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan dedi: Sunucu kaynaklı bir problemi kendiniz nasıl çözmeyi düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İşte sunucu kaynaklı mıdır nedir problem bilmediğim için direkt olarak soluğu burada aldım.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 29 Ekim 2022 #8 Kero59 dedi: İşte sunucu kaynaklı mıdır nedir problem bilmediğim için direkt olarak soluğu burada aldım. Genişletmek için tıkla... Mesajın başında da zaten System diye belirtilmiş ve mesaj içeriğinde sunucu kaynaklı olduğu da belirtiliyor. Yapabileceğiniz bir şey yok. Artı 0 Eksi
Kero59 dedi: İşte sunucu kaynaklı mıdır nedir problem bilmediğim için direkt olarak soluğu burada aldım. Genişletmek için tıkla... Mesajın başında da zaten System diye belirtilmiş ve mesaj içeriğinde sunucu kaynaklı olduğu da belirtiliyor. Yapabileceğiniz bir şey yok.
KS KS Kero59 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 Asus PRIME A320M-K ASUS GeForce DUAL RTX 3060 XPG Gammix D35 16GB ADATA Legend 750 500GB FSP Hyper Pro H3-650 650W 80+ Bronze PSU Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #9 Webcam kullanan insan dedi: Mesajın başında da zaten System diye belirtilmiş ve mesaj içeriğinde sunucu kaynaklı olduğu da belirtiliyor. Yapabileceğiniz bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim <3 Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan dedi: Mesajın başında da zaten System diye belirtilmiş ve mesaj içeriğinde sunucu kaynaklı olduğu da belirtiliyor. Yapabileceğiniz bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim <3
Witch King of Angmar Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 205 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #10 Kero59 dedi: İşte sunucu kaynaklı mıdır nedir problem bilmediğim için direkt olarak soluğu burada aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam gene aynı yola çıkıyor, yanlış anlamayın beni ama yazıda ne yazdığını okusaydınız sunucu kaynaklı mı yoksa başka bir sebebi mi olduğunu hemen anlayabilirdiniz. Artı 0 Eksi
Kero59 dedi: İşte sunucu kaynaklı mıdır nedir problem bilmediğim için direkt olarak soluğu burada aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam gene aynı yola çıkıyor, yanlış anlamayın beni ama yazıda ne yazdığını okusaydınız sunucu kaynaklı mı yoksa başka bir sebebi mi olduğunu hemen anlayabilirdiniz.