SytxPng Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 767 Çözümler 7 20 Ekim 2023 #1 Voice chat özelliğini denemek için yaşımı doğrulamak istiyorum. T.C. Kimliğim ile yaparsam herhangi bir problem olur mu? Güvenilir mi?
Voice chat özelliğini denemek için yaşımı doğrulamak istiyorum. T.C. Kimliğim ile yaparsam herhangi bir problem olur mu? Güvenilir mi?
Colonel Hans Landa Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 235 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri | i5-12450H | RTX4050 | 32GB | 1TB | Cinsiyet Erkek Meslek IT Stajyeri 20 Ekim 2023 #2 SytxPng dedi: Voice chat özelliğini denemek için yaşımı doğrulamak istiyorum. T.C. Kimliğim ile yaparsam herhangi bir problem olur mu? Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenlidir hocam merak etmeyin.
SytxPng dedi: Voice chat özelliğini denemek için yaşımı doğrulamak istiyorum. T.C. Kimliğim ile yaparsam herhangi bir problem olur mu? Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenlidir hocam merak etmeyin.
Yerdenhayrola Centipat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart:lenovo G31T-LM modeli version 1.0 İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz 2.49 GHz Ram: 4x2 kingston (ddr2) Ekran kartı:Belirsiz Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 20 Ekim 2023 #3 SytxPng dedi: Voice chat özelliğini denemek için yaşımı doğrulamak istiyorum. T.C. Kimliğim ile yaparsam herhangi bir problem olur mu? Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değildir düşünün roblox hacklendi ve tüm bilgileriniz çalınır bu yüzden yapmanızı önermem tel no ile yapmanızı öneririm.
SytxPng dedi: Voice chat özelliğini denemek için yaşımı doğrulamak istiyorum. T.C. Kimliğim ile yaparsam herhangi bir problem olur mu? Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değildir düşünün roblox hacklendi ve tüm bilgileriniz çalınır bu yüzden yapmanızı önermem tel no ile yapmanızı öneririm.
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Ekim 2023 #4 SytxPng dedi: Voice chat özelliğini denemek için yaşımı doğrulamak istiyorum. T.C. Kimliğim ile yaparsam herhangi bir problem olur mu? Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Roblox sahte siteler dışında güvenli. Yerdenhayrola dedi: Hayır değildir düşünün Roblox hacklendi ve tüm bilgileriniz çalınır bu yüzden yapmanızı önermem tel no ile yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Zaten hepimizin T.C. kimlik No'ları şu anda internette satılıyor.
SytxPng dedi: Voice chat özelliğini denemek için yaşımı doğrulamak istiyorum. T.C. Kimliğim ile yaparsam herhangi bir problem olur mu? Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Roblox sahte siteler dışında güvenli. Yerdenhayrola dedi: Hayır değildir düşünün Roblox hacklendi ve tüm bilgileriniz çalınır bu yüzden yapmanızı önermem tel no ile yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Zaten hepimizin T.C. kimlik No'ları şu anda internette satılıyor.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.497 Makaleler 5 Çözümler 40 20 Ekim 2023 #5 Yerdenhayrola dedi: Hayır değildir düşünün roblox hacklendi ve tüm bilgileriniz çalınır bu yüzden yapmanızı önermem tel no ile yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... 10 yaşında velet bile senin TC No'nu biliyor. Bir sorun olmaz.
Yerdenhayrola dedi: Hayır değildir düşünün roblox hacklendi ve tüm bilgileriniz çalınır bu yüzden yapmanızı önermem tel no ile yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... 10 yaşında velet bile senin TC No'nu biliyor. Bir sorun olmaz.
Yerdenhayrola Centipat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart:lenovo G31T-LM modeli version 1.0 İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz 2.49 GHz Ram: 4x2 kingston (ddr2) Ekran kartı:Belirsiz Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 20 Ekim 2023 #6 picl zhmey dedi: 10 yaşında velet bile senin TC No'nu biliyor. Bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet haklısınız.
picl zhmey dedi: 10 yaşında velet bile senin TC No'nu biliyor. Bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet haklısınız.
SeyitAli253 Kilopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 4.972 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin 4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0 32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #7 SytxPng dedi: Voice chat özelliğini denemek için yaşımı doğrulamak istiyorum. T.C. Kimliğim ile yaparsam herhangi bir problem olur mu? Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Verileriniz satılır ama daha önce yapan biri oldu isim vermeyelim.
SytxPng dedi: Voice chat özelliğini denemek için yaşımı doğrulamak istiyorum. T.C. Kimliğim ile yaparsam herhangi bir problem olur mu? Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Verileriniz satılır ama daha önce yapan biri oldu isim vermeyelim.
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.824 Makaleler 1 Çözümler 15 20 Ekim 2023 #8 T.C gibi kritik bilgileri hiçbir oyun istemez, isteyemez. Vermek de güvenli falan değildir. Kralı dahi olsa vermeyin.
T.C gibi kritik bilgileri hiçbir oyun istemez, isteyemez. Vermek de güvenli falan değildir. Kralı dahi olsa vermeyin.
SytxPng Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 767 Çözümler 7 20 Ekim 2023 #9 picl zhmey dedi: 10 yaşında velet bile senin TC No'nu biliyor. Bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam ama fotoğrafını atıyoruz bir sorun olmaz değil mi?
picl zhmey dedi: 10 yaşında velet bile senin TC No'nu biliyor. Bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam ama fotoğrafını atıyoruz bir sorun olmaz değil mi?
SeyitAli253 Kilopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 4.972 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin 4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0 32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #10 SytxPng dedi: Hocam ama fotoğrafını atıyoruz bir sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... 10 yaşındaki velet bile sülalenin fotoğrafını bulabilir sorun olmaz.
SytxPng dedi: Hocam ama fotoğrafını atıyoruz bir sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... 10 yaşındaki velet bile sülalenin fotoğrafını bulabilir sorun olmaz.