BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #1 Şu an Türkiye'de Roblox yasak olduğu için Play Store hata veriyor. Faturama yansıtacağım için telefondan almam gerekli. Bir yolu falan var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2025
Şu an Türkiye'de Roblox yasak olduğu için Play Store hata veriyor. Faturama yansıtacağım için telefondan almam gerekli. Bir yolu falan var mıdır?
emireyitutuncu Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 355 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Samsung Galaxy A03 4GB Ram 64 GB Hafıza İntel Core i5 12400f RTX 3060 1 TB NVMe SSD 1000 Watt PSU Microsoft Windows 11 Pro Etkinleştirildi MSİ Anakart Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #2 Roblox'un sitesinden alın. Buy Robux Robux allows you to purchase upgrades for your avatar or buy special abilities in experiences. roblox.com
Roblox'un sitesinden alın. Buy Robux Robux allows you to purchase upgrades for your avatar or buy special abilities in experiences. roblox.com
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.694 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #3 BigBlackMan dedi: Şu an Türkiye'de Roblox yasak olduğu için Play Store hata veriyor. Faturama yansıtacağım için telefondan almam gerekli. Bir yolu falan var mıdır? Genişletmek için tıkla... VPN açarak belki olabilir ama güvenli mi bilmiyorum.
BigBlackMan dedi: Şu an Türkiye'de Roblox yasak olduğu için Play Store hata veriyor. Faturama yansıtacağım için telefondan almam gerekli. Bir yolu falan var mıdır? Genişletmek için tıkla... VPN açarak belki olabilir ama güvenli mi bilmiyorum.
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #4 Dorzi dedi: VPN açarak belki olabilir ama güvenli mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Robloxu play storeden indirmem gerekiyomuş, vpn açsam bile play storeda gözükmüyor nasıl yapabilirim?
Dorzi dedi: VPN açarak belki olabilir ama güvenli mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Robloxu play storeden indirmem gerekiyomuş, vpn açsam bile play storeda gözükmüyor nasıl yapabilirim?
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.694 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #5 BigBlackMan dedi: Robloxu play storeden indirmem gerekiyomuş, vpn açsam bile play storeda gözükmüyor nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Başka Google hesabından girin. Yan hesabımdan giriyordum bende de öyleydi. Hatta yine olmazsa bölgesini değiştir değiştirebiliyorsan.
BigBlackMan dedi: Robloxu play storeden indirmem gerekiyomuş, vpn açsam bile play storeda gözükmüyor nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Başka Google hesabından girin. Yan hesabımdan giriyordum bende de öyleydi. Hatta yine olmazsa bölgesini değiştir değiştirebiliyorsan.