Preyartix Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #1 Oyuncuların üstündeki zırhlar ve kıyafetler de öyle oluyor. Ne yapabilirim?
Çözüm Preyartix 25 Nisan 2024 Kaanolovski dedi: Hocam aşağı kısımda olan "Grafik kalitesi" yazan mavi barları sona çekebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Çektim kasmaya başlıyor Roblox'u Microsoft Store'dan yüledim oyndım ve böyle bir sorunla bir daha karşılaşmadım.
Kaanolovski dedi: Hocam aşağı kısımda olan "Grafik kalitesi" yazan mavi barları sona çekebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Çektim kasmaya başlıyor Roblox'u Microsoft Store'dan yüledim oyndım ve böyle bir sorunla bir daha karşılaşmadım.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Nisan 2024 #2 Ayarlardan "Graphic" kısmını sona çekebilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Preyartix Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #3 Kaanolovski dedi: Ayarlardan "Graphic" kısmını sona çekebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... kasıyor Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: Ayarlardan "Graphic" kısmını sona çekebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... kasıyor
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Nisan 2024 #4 Preyartix dedi: Tabii ki de. Genişletmek için tıkla... Hocam aşağı kısımda olan "Grafik kalitesi" yazan mavi barları sona çekebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Preyartix dedi: Tabii ki de. Genişletmek için tıkla... Hocam aşağı kısımda olan "Grafik kalitesi" yazan mavi barları sona çekebilir misiniz?
KS KS Preyartix Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #5 Kaanolovski dedi: Hocam aşağı kısımda olan "Grafik kalitesi" yazan mavi barları sona çekebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Çektim kasmaya başlıyor Roblox'u Microsoft Store'dan yüledim oyndım ve böyle bir sorunla bir daha karşılaşmadım. Son düzenleme: 4 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Kaanolovski dedi: Hocam aşağı kısımda olan "Grafik kalitesi" yazan mavi barları sona çekebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Çektim kasmaya başlıyor Roblox'u Microsoft Store'dan yüledim oyndım ve böyle bir sorunla bir daha karşılaşmadım.