Mazlum_bir_Denizim Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Ekim 2024 #1 Roblox biliyorsunuz ki yasaklandı, VPN ile Robux almaya calısıyorum ama hata veriyor (hem PC de hem mobilde denedim olmadı), çözüm olan var mıdır?
Roblox biliyorsunuz ki yasaklandı, VPN ile Robux almaya calısıyorum ama hata veriyor (hem PC de hem mobilde denedim olmadı), çözüm olan var mıdır?
SponkYM Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #11 Mazlum_bir_Denizim dedi: Roblox biliyorsunuz ki yasaklandı, VPN ile Robux almaya calısıyorum ama hata veriyor (hem PC de hem mobilde denedim olmadı), çözüm olan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çok normal olmaması Discord da kapandı biliyorsun sunuculara giremezsin çünkü o şey kapalı ama sen illegal yolla girmeye çalışıyorsun bu mantıkla düşünürsen anlarsın Roblox'un açılmasını bekle. Artı 0 Eksi
Mazlum_bir_Denizim dedi: Roblox biliyorsunuz ki yasaklandı, VPN ile Robux almaya calısıyorum ama hata veriyor (hem PC de hem mobilde denedim olmadı), çözüm olan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çok normal olmaması Discord da kapandı biliyorsun sunuculara giremezsin çünkü o şey kapalı ama sen illegal yolla girmeye çalışıyorsun bu mantıkla düşünürsen anlarsın Roblox'un açılmasını bekle.
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 Yer Toronto, Ontario 10 Kasım 2024 #12 Rowaulf dedi: Hocam Roblox yasaklandı ya hani? Başkta türlü nasıl alacak? Genişletmek için tıkla... Tamam da hocam bence aciliyeti yok alt tarafı oyuna para yatırıyorsun, bence açılmasını beklemelisiniz. Artı 0 Eksi
Rowaulf dedi: Hocam Roblox yasaklandı ya hani? Başkta türlü nasıl alacak? Genişletmek için tıkla... Tamam da hocam bence aciliyeti yok alt tarafı oyuna para yatırıyorsun, bence açılmasını beklemelisiniz.