lokumlupuskevit Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #11 Knover dedi: PC'den yaptım zaten. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, yaptım bende.
G gijoyo Femtopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #12 GeForce GTX 1060 dedi: WARP ile yapılabilir. Genişletmek için tıkla... GeForce GTX 1060 dedi: Ben yaptım hiç bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... play code ile mi yaptınız yoksa kredi kartı ile mi?
GeForce GTX 1060 dedi: WARP ile yapılabilir. Genişletmek için tıkla... GeForce GTX 1060 dedi: Ben yaptım hiç bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... play code ile mi yaptınız yoksa kredi kartı ile mi?
lokumlupuskevit Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #13 gijoyo dedi: Play code ile mi yaptınız yoksa kredi kartı ile mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben İtemsatış'tan aldım. Hem daha ucuz hem de garanti yani.
gijoyo dedi: Play code ile mi yaptınız yoksa kredi kartı ile mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben İtemsatış'tan aldım. Hem daha ucuz hem de garanti yani.