EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Şubat 2023 #11 mirac12 dedi: Hocam anlamadım ne dediğinizi. Fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Siz beni ekleyin en iyisi adim kralefeozcan.
mirac12 dedi: Hocam anlamadım ne dediğinizi. Fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Siz beni ekleyin en iyisi adim kralefeozcan.
M mirac12 Femtopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #12 EfeOzcann dedi: Nedense sizin isminizi yazdigimda '#' olarak gozukuyor ve atilmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam siz isminizi yazın. EfeOzcann dedi: Siz beni ekleyin en iyisi adim kralefeozcan. Genişletmek için tıkla... Ekledim hocam.
EfeOzcann dedi: Nedense sizin isminizi yazdigimda '#' olarak gozukuyor ve atilmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam siz isminizi yazın. EfeOzcann dedi: Siz beni ekleyin en iyisi adim kralefeozcan. Genişletmek için tıkla... Ekledim hocam.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Şubat 2023 #13 mirac12 dedi: Hocam siz isminizi yazın. Ekledim hocam. Genişletmek için tıkla... Hangi oyundan bahsediyorsunuz.
mirac12 dedi: Hocam siz isminizi yazın. Ekledim hocam. Genişletmek için tıkla... Hangi oyundan bahsediyorsunuz.
M mirac12 Femtopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #14 EfeOzcann dedi: Hangi oyundan bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben oyuna gireyim siz bana joinlenin.
EfeOzcann dedi: Hangi oyundan bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben oyuna gireyim siz bana joinlenin.
MEkatana498 Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #15 mirac12 dedi: Roblox Studio'dan oyun yaptım ve yayınladım. Oyun herkese açık fakat oyuna benden başka kimse giremiyor. Girmeye çalıştıklarında oyuna girme tuşunu üzerinde kilit var. Genişletmek için tıkla... ben girebildim kendi oyununuza giremiyosunuz
mirac12 dedi: Roblox Studio'dan oyun yaptım ve yayınladım. Oyun herkese açık fakat oyuna benden başka kimse giremiyor. Girmeye çalıştıklarında oyuna girme tuşunu üzerinde kilit var. Genişletmek için tıkla... ben girebildim kendi oyununuza giremiyosunuz