Çözüldü Roblox'ta yaş doğrulanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wow0582

Centipat
Daha fazla  
Şu an Türkiye'de yasaklı olduğu için Roblox'a GoodbyeDPI ile giriyorum. Bu halde yaşımı doğrulamaya çalışsam, sorun çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şu an Türkiye'de yasaklı olduğu için Roblox'a GoodbyeDPI ile giriyorum. Bu halde yaşımı doğrulamaya çalışsam, sorun çıkar mı?

Erişim engeli sırasında sorun yaşanmıyor. Kimliğinizin ön ve arka yüzünü çektikten sonra yüz tanıma doğrulaması yapmanız gerekiyor. Onaylama işlemi genellikle 5 dakika içinde tamamlanır.

Geçerli belgeler:
Kimlik.
Ehliyet.
Pasaport.

Erişim engeli sırasında sorun yaşanmıyor. Kimliğinizin ön ve arka yüzünü çektikten sonra yüz tanıma doğrulaması yapmanız gerekiyor. Onaylama işlemi genellikle 5 dakika içinde tamamlanır.

Geçerli belgeler:
Kimlik.
Ehliyet.
Pasaport.

Çözüm

Geçerli belgeler:
Kimlik.
Ehliyet.
Pasaport.

Evet biliyorum ama mesela telefonum numarımı doğrularken bu numara geçersiz demişti bu yüzden tereddüte düştüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı