D Doruk Topaktaş Centipat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 Şimdi ben Roblox'ta 1 gün ban yedim ve bilmeden log outa bastım. Hesap 1 gün sonra yeniden açılabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2023
Şimdi ben Roblox'ta 1 gün ban yedim ve bilmeden log outa bastım. Hesap 1 gün sonra yeniden açılabilir mi?
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #2 Ban yediğinde bir yazı geliyor önüne onu onaylamadan çıktıysan; hesaba tekrardan giriş yapıp onayla. 1 gün sonra açılır banın.
Ban yediğinde bir yazı geliyor önüne onu onaylamadan çıktıysan; hesaba tekrardan giriş yapıp onayla. 1 gün sonra açılır banın.
Z zkann Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #3 Şuan bile girebilirsin, çıkış yapmış halde bırakmana gerek yok. Gir, öyle kalsın. Güllaç dedi: Ban yediğinde bir yazı geliyor önüne Genişletmek için tıkla... Roblox oynamayalı yıllar oldu, bu aklıma bile gelmedi. Ben hiç ban yemedim o yüzden %100 emin değilim ama bu doğru diye hatırlıyorum.
Şuan bile girebilirsin, çıkış yapmış halde bırakmana gerek yok. Gir, öyle kalsın. Güllaç dedi: Ban yediğinde bir yazı geliyor önüne Genişletmek için tıkla... Roblox oynamayalı yıllar oldu, bu aklıma bile gelmedi. Ben hiç ban yemedim o yüzden %100 emin değilim ama bu doğru diye hatırlıyorum.
woodstark Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 57 6 Ağustos 2023 #4 Hesaba tekrar girebilirsin şu an hesabına hiçbir şey olmaz.