reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 31 Ağustos 2021 #11 Dalga geçmedik ki bir şey olmaz dedik. Yaşın küçük olabilir. Biz de o yaşlardan geçtik. Kimse sana burada veled veya çocuk muamelesi yapmaz yapamaz. Bir sıkıntı olmaz.
Dalga geçmedik ki bir şey olmaz dedik. Yaşın küçük olabilir. Biz de o yaşlardan geçtik. Kimse sana burada veled veya çocuk muamelesi yapmaz yapamaz. Bir sıkıntı olmaz.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 31 Ağustos 2021 #12 apozz dedi: Neden isminde Peygamber yazıyor kanka? Genişletmek için tıkla... Canı istediği içindir belki?
apozz dedi: Neden isminde Peygamber yazıyor kanka? Genişletmek için tıkla... Canı istediği içindir belki?
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #13 apozz dedi: Agalar dalga geçmeyin 14 yaşımdayım CS ile LoL oynuyorum normalde veled muamelesi yapmayın lutfen yardımcı olun. Arkadaşımla eğlenmek için oynuyoruz. Genişletmek için tıkla... Yeni hesap aç.
apozz dedi: Agalar dalga geçmeyin 14 yaşımdayım CS ile LoL oynuyorum normalde veled muamelesi yapmayın lutfen yardımcı olun. Arkadaşımla eğlenmek için oynuyoruz. Genişletmek için tıkla... Yeni hesap aç.
noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #14 apozz dedi: Neden isminde peygamber yazıyor kanka. Genişletmek için tıkla... O onun problemi sövecek olsaydım sanada söverdim o zaman?
apozz dedi: Neden isminde peygamber yazıyor kanka. Genişletmek için tıkla... O onun problemi sövecek olsaydım sanada söverdim o zaman?
apozz Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 98 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #15 LabaTo dedi: Sen sövdüysen Roblox kendi atmıştır banı. Hiçbir şey yapamazlar. Korkma. Genişletmek için tıkla... Adam eş zamanlı attı ve konuda belirttim veled değilim dostum eğlenmek için girdik 1200 saat CSM var
LabaTo dedi: Sen sövdüysen Roblox kendi atmıştır banı. Hiçbir şey yapamazlar. Korkma. Genişletmek için tıkla... Adam eş zamanlı attı ve konuda belirttim veled değilim dostum eğlenmek için girdik 1200 saat CSM var
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.342 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 31 Ağustos 2021 #16 apozz dedi: Adam eş zamanlı attı ve konuda belirttim veled değilim dostum eğlenmek için girdik 1200 saat CSM var. Genişletmek için tıkla... Sakin ol çocuk adam, kimse sana velet demiyor. Ayrıca sen Allah mısın? Yargılamak sana mı düştü adamı?
apozz dedi: Adam eş zamanlı attı ve konuda belirttim veled değilim dostum eğlenmek için girdik 1200 saat CSM var. Genişletmek için tıkla... Sakin ol çocuk adam, kimse sana velet demiyor. Ayrıca sen Allah mısın? Yargılamak sana mı düştü adamı?
birdies Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #17 Birkaç gün sonra hesaba tekrar giriş yap alt tarafta belli bir şeyi kabul edip hesabı yeniden aktif hale getirebiliyorsunuz.
Birkaç gün sonra hesaba tekrar giriş yap alt tarafta belli bir şeyi kabul edip hesabı yeniden aktif hale getirebiliyorsunuz.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 31 Ağustos 2021 #18 @apozz İyi demişsin aferin. Haketmissin ban yemeyi.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.342 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 31 Ağustos 2021 #19 @apozz Birazdan buradanda ban yiyeceksin. Kurallara dikkat et.
noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #20 apozz dedi: Adam eş zamanlı attı ve konuda belirttim veled değilim dostum eğlenmek için girdik 1200 saat CSM var. Genişletmek için tıkla... 1200 saat CS'n olması bir şey değiştirmiyor benim de 1400 saat ETS 2'm var o zaman bende profesyönel şoförüm?
apozz dedi: Adam eş zamanlı attı ve konuda belirttim veled değilim dostum eğlenmek için girdik 1200 saat CSM var. Genişletmek için tıkla... 1200 saat CS'n olması bir şey değiştirmiyor benim de 1400 saat ETS 2'm var o zaman bende profesyönel şoförüm?