Xerilushe Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #1 Kalıcı ban yedim. Roblox oynuyorum küfür ettiğim için hesabım silindi. Sizce ne yapmalıyım? 10'larca emeğim yalan oldu.
Kalıcı ban yedim. Roblox oynuyorum küfür ettiğim için hesabım silindi. Sizce ne yapmalıyım? 10'larca emeğim yalan oldu.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 10 Ocak 2022 #2 Silinen üye dedi: Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Küfür etmemeyi ve diğer oyunculara karşı saygılı olmayı öğrenmelisiniz.
Silinen üye dedi: Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Küfür etmemeyi ve diğer oyunculara karşı saygılı olmayı öğrenmelisiniz.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.609 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 10 Ocak 2022 #3 Küfür edersen sonucu bu olur.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 10 Ocak 2022 #4 Silinen üye dedi: Kalıcı ban yedim. Roblox oynuyorum küfür ettiğim için hesabım silindi. Sizce ne yapmalıyım? 10'larca emeğim yalan oldu. Genişletmek için tıkla... Roblox küfürden dolayı hesap silmez, 3 ve 2 hafta arasında uyarı verir. Eğer devam ederseniz bu uyarılar 30 güne kadar yükselir. Kalıcı ban yemeniz için ya hile kullanmış olmanız lazım ya da oyun içinde çocuk kaçırma/cinayet roleplaylarını gerçekleştirmeniz lazım.
Silinen üye dedi: Kalıcı ban yedim. Roblox oynuyorum küfür ettiğim için hesabım silindi. Sizce ne yapmalıyım? 10'larca emeğim yalan oldu. Genişletmek için tıkla... Roblox küfürden dolayı hesap silmez, 3 ve 2 hafta arasında uyarı verir. Eğer devam ederseniz bu uyarılar 30 güne kadar yükselir. Kalıcı ban yemeniz için ya hile kullanmış olmanız lazım ya da oyun içinde çocuk kaçırma/cinayet roleplaylarını gerçekleştirmeniz lazım.
5 509918 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.766 Makaleler 1 Çözümler 33 10 Ocak 2022 #5 Silinen üye dedi: Kalıcı ban yedim. Roblox oynuyorum küfür ettiğim için hesabım silindi. Sizce ne yapmalıyım? 10'larca emeğim yalan oldu. Genişletmek için tıkla... %70 çocuk kitlesi olduğu için çocukları korumak amacıyla böyle birşey yapmışlardır. Yapabilecek bir şey yok.
Silinen üye dedi: Kalıcı ban yedim. Roblox oynuyorum küfür ettiğim için hesabım silindi. Sizce ne yapmalıyım? 10'larca emeğim yalan oldu. Genişletmek için tıkla... %70 çocuk kitlesi olduğu için çocukları korumak amacıyla böyle birşey yapmışlardır. Yapabilecek bir şey yok.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.015 Çözümler 25 10 Ocak 2022 #6 Silinen üye dedi: Kalıcı ban yedim. Roblox oynuyorum küfür ettiğim için hesabım silindi. Sizce ne yapmalıyım? 10'larca emeğim yalan oldu. Genişletmek için tıkla... Etmemeyi öğrenebilirsin. Geri getiremezsin.
Silinen üye dedi: Kalıcı ban yedim. Roblox oynuyorum küfür ettiğim için hesabım silindi. Sizce ne yapmalıyım? 10'larca emeğim yalan oldu. Genişletmek için tıkla... Etmemeyi öğrenebilirsin. Geri getiremezsin.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 10 Ocak 2022 #7 Hak etmişsin yani @Oğuzhan Necip Şahin hocamın dediği gibi insanlara küfür etmemeyi öğrenmeniz gerekiyor.
Hak etmişsin yani @Oğuzhan Necip Şahin hocamın dediği gibi insanlara küfür etmemeyi öğrenmeniz gerekiyor.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 10 Ocak 2022 #8 Küfür edip üstüne bir şeyler kurtarmaya çalışmayın. Bu yaptığınız doğru değil ve cezasını çekmelisiniz.
Küfür edip üstüne bir şeyler kurtarmaya çalışmayın. Bu yaptığınız doğru değil ve cezasını çekmelisiniz.
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.737 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 10 Ocak 2022 #9 Küfürbaz biri olduğun profilinden belli... İyi olmuş.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.367 Makaleler 8 Çözümler 180 10 Ocak 2022 #10 Hesabın silindiyse geri getiremessin banlansa tamam çocuklara hitap eden bir oyunda küfür etmek akıllıca bir hareket sayılmaz.
Hesabın silindiyse geri getiremessin banlansa tamam çocuklara hitap eden bir oyunda küfür etmek akıllıca bir hareket sayılmaz.