Roblox'tan kalıcı ban yedim

Eger 1 uyari aldin 4 uyari alinca 3 gun ban atiyor ondan sonrada kufur edersen bir hafta ondan sonrada edersen 1 ay ondan sonrada edersen kalkmayan ban veya 1 yil ban diye biliyorum.

Uyarı almaya devam edersen süreside artıyor evet ama kalıcı ben yenileceğini düşünmüyorum.

Ayrı bir konu açsanız daha iyi olur.

Hocam zaten açtığınız konulara bakacak olursak iPhone 6 Jailbreak yasal evrakta oynama yapmak yani bunlara bakınca biraz normal geliyor

Ayrı bir konu açın.
Ve yok çalışmıyorum.
Gönüllü olarak forumda teknik destek görevi yapıyorum.
Monster hakkında bir servis çalışanı kadar bilgi birikimim var.

Ben bir keresinde öyle yapmıştım. Ban da yemedim. Ben küfür ettiğimde uyarı aldım bu arada.

O küfürü etmeyeceksin. Bu dünyada bir sen yoksun.

Ya benim Roblox hesabımda 7-8 tane bir kaç günlük ban var. Acaba bu ban sayısı belirli sayıya ulaştığında kalıcı ban yer miyiz? Yahut hesabımız silinir mi?

Yoksa sadece hile kullanımında mı bu kalıcı ban alıyoruz? Roblox hesabımda bir kaç oyunda değerli itemlerim olduğu için eğer bu şekilde ban yiyebiliyorsak itemleri başka hesaba aktaracağım. Ve bu konularda yetki sahibi birisine benziyorsunuz. Emin olduğunuzu düşünüyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…