Roblox'tan para kazanma ve tecrübeler

Yurt dışından para olduğu için %3 aliniyor ekstra bankadan bankadaya görede döviz kesintileride oluyor.

Hocam nasıl kazanabilirim demedim zaten Siz nasıl kazandınız oyun falan yaptıysanız link atabilir misiniz dedim. Yanisiz 50k Robux'u oyun yaparakmı kazandınız yoksa başka bir şekilde mi yazmıyor yazınızda sanırım göremedim ben.

Hocam sizin oyununuz var mı Roblox'ta? Varsa link atabilir misiniz veya nasıl kazandınız açıklayabilir misiniz?

Hocam sorum biraz geç olacak ama bir umut görebilirsin diye sormak istiyorum. Hesabımda daha öncelerde 1 günlük ban olmuştu, başka bir hesap açıp oyun yapsam yine kabul olur mu?

Hocam biraz geç olacak ama bir umut görebilirsin diye sormak istedim hesabımda daha önce 1 günlük ban olmuştu başka hesap açıp oradan oyunu yapsam kabul olur mu?

Kabul olmaz uyarı bile almamanız gerekiyor.

Vay be betadev videolar çok eski en iyisi yabancı kaynak kendim bile kendi içeriğime güvenmiyorum.

Hocam benim de bir oyun betam var ve bu oyunun girişini ücretli yapmak istiyorum nasıl yaparım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…