letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.135 Çözümler 9 Yer Saratov 20 Mart 2024 #11 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Legodan yapılmış bir çocuk oyunuyla ne para kazanırsın ki? Genişletmek için tıkla... Azıcık bakış açını değiştirip "çocuk oyunu" tabirinden çıkarsan o çocuk oyunu dediğiniz Fortnite'da Creative'de yüz binlerce dolar kazanan map editorlerini de görebilirsiniz
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Legodan yapılmış bir çocuk oyunuyla ne para kazanırsın ki? Genişletmek için tıkla... Azıcık bakış açını değiştirip "çocuk oyunu" tabirinden çıkarsan o çocuk oyunu dediğiniz Fortnite'da Creative'de yüz binlerce dolar kazanan map editorlerini de görebilirsiniz
6 678898 Picopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 885 Çözümler 7 20 Mart 2024 #12 Nakrozzz dedi: Arkadaşımdan bir duyum aldım da acaba Roblox adlı oyundan para kazanma taktikleri var mıdır? Genişletmek için tıkla... Discord'unuz varsa örnek video atabilirim arkadaşlarla video yapmıştık eğlencesine.
Nakrozzz dedi: Arkadaşımdan bir duyum aldım da acaba Roblox adlı oyundan para kazanma taktikleri var mıdır? Genişletmek için tıkla... Discord'unuz varsa örnek video atabilirim arkadaşlarla video yapmıştık eğlencesine.
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.204 Çözümler 22 20 Mart 2024 #13 Git Blender öğren 3D modelleme ile daha fazla alırsın. Geçen gün bir tane kale yaptıracağız diye kaç para verdik tasarımcıya.
Git Blender öğren 3D modelleme ile daha fazla alırsın. Geçen gün bir tane kale yaptıracağız diye kaç para verdik tasarımcıya.
6 678898 Picopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 885 Çözümler 7 20 Mart 2024 #14 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Git Blender öğren 3D modelleme ile daha fazla alırsın. Geçen gün bir tane kale yaptıracağız diye kaç para verdik tasarımcıya. Genişletmek için tıkla... 5-6k verirsin maximum bu adamlar 3 ayda 1 güncelleme yapıp (Roblox ortaklarından bahsediyorum) aylık 50-60 bin dolar kazanıyorlar.
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Git Blender öğren 3D modelleme ile daha fazla alırsın. Geçen gün bir tane kale yaptıracağız diye kaç para verdik tasarımcıya. Genişletmek için tıkla... 5-6k verirsin maximum bu adamlar 3 ayda 1 güncelleme yapıp (Roblox ortaklarından bahsediyorum) aylık 50-60 bin dolar kazanıyorlar.
Nakrozzz Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #15 678898 dedi: Discord'unuz varsa örnek video atabilirim arkadaşlarla video yapmıştık eğlencesine. Genişletmek için tıkla... Discord'um cspgnak eklersen sevinirim merak ettim.
678898 dedi: Discord'unuz varsa örnek video atabilirim arkadaşlarla video yapmıştık eğlencesine. Genişletmek için tıkla... Discord'um cspgnak eklersen sevinirim merak ettim.