Roblox'tan Robux alınmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

MCbananaa

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus rog strix
16 gb ram
ryzen 9
RTX 5070 ti
1 TB SSD
Bildiğiniz gibi Roblox ülkemizde yasaklanmıştı dolayısıyla bende Roblox'a VPN ile giriyordum. Kart ile Robux almaya çalıştığımda ise şu hatayı alıyorum "oh no, it looks like there was a temporary error. No funds were debited from your account. Please try again." büyük ihtimal VPN kaynaklı ama WARP ile de denedim ve aynı hatayı aldım. Ben şimdi nasıl Robux alabilirim Robux almak için oyunun açılmasını mı bekleyeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
alım işlemini play store üzerinden mi yapmayı denediniz?

Bildiğiniz gibi Roblox ülkemizde yasaklanmıştı dolayısıyla bende Roblox'a VPN ile giriyordum. Kart ile Robux almaya çalıştığımda ise şu hatayı alıyorum "oh no, it looks like there was a temporary error. No funds were debited from your account. Please try again." büyük ihtimal VPN kaynaklı ama WARP ile de denedim ve aynı hatayı aldım. Ben şimdi nasıl Robux alabilirim Robux almak için oyunun açılmasını mı bekleyeceğim?

Tabii dostum Türkiye'de yasaklandı alamazsın Play Store'dan. Google'dan bilmiyorum alınabiliyor mu diye.

İtemsatış var, alırken güvenilir satıcı ibaresinin olmasına dikkat et bir arkadaşım da oradan alıyordu site zaten güvenli, önemli olan satıcıya dikkat etmen.

Hocam WARP Roblox'ta sıkıntı çıkarıyor orası doğru. Eğer alışverişinizi Google Play Store veya App Store gibi yerlerden yapmak istiyorsanız kaldırıldığı için olmaz. Arkadaşların dedikleri gibi kod alabilirsiniz. 1 hafta falan beklerim derseniz İtemsatış veya dolar üzerinden satan çok ucuz yerlerden alabilirsiniz. Tek alışta 5000 gibi yüksek miktarlarda almayın, 1000-2000 gibilerden sorun çıkacağını sanmam. Roblox kurallarına karşı olduğunu da belirtmeliyim.

Hocam WARP Roblox'ta sıkıntı çıkarıyor orası doğru. Eğer alışverişinizi Google Play Store veya App Store gibi yerlerden yapmak istiyorsanız kaldırıldığı için olmaz. Arkadaşların dedikleri gibi kod alabilirsiniz. 1 hafta falan beklerim derseniz İtemsatış veya dolar üzerinden satan çok ucuz yerlerden alabilirsiniz. Tek alışta 5000 gibi yüksek miktarlarda almayın, 1000-2000 gibilerden sorun çıkacağını sanmam. Roblox kurallarına karşı olduğunu da belirtmeliyim.
Gerçekten de hediye kartı hariç her şey yasakmış: "To keep it fair for everyone, some activity in the Roblox Economy is prohibited, including: Using third-party services to buy, sell, trade, or give away Robux. This does not apply to Roblox gift cards." Peki Roblox neden bunun önüne geçmiyor ki site nasıl hala aktif kalabiliyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı