SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 13 Nisan 2021 #31 William Crusader dedi: Moderatörler de ayrı dert. Şu video direk özetliyor moderatörleri: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam o yüzü koyan moderatör mü ki?
William Crusader dedi: Moderatörler de ayrı dert. Şu video direk özetliyor moderatörleri: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam o yüzü koyan moderatör mü ki?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 13 Nisan 2021 #32 SSDKullaniyorum dedi: Hocam o yüzü koyan moderatör mü ki? Genişletmek için tıkla... Hayır öyle değil. Moderatörler işlerini düzgün yapmıyorlar. Onu demeye çalıştım. Sen +3 bir oyuna bu yüzün koyulmasını nasıl onaylarsın ya?
SSDKullaniyorum dedi: Hocam o yüzü koyan moderatör mü ki? Genişletmek için tıkla... Hayır öyle değil. Moderatörler işlerini düzgün yapmıyorlar. Onu demeye çalıştım. Sen +3 bir oyuna bu yüzün koyulmasını nasıl onaylarsın ya?
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 13 Nisan 2021 #33 William Crusader dedi: Hayır öyle değil. Moderatörler işlerini düzgün yapmıyorlar. Onu demeye çalıştım. Sen +3 bir oyuna bu yüzün koyulmasını nasıl onaylarsın ya? Genişletmek için tıkla... Ben Roblox'ta üzerinde Merhaba yazan bir T-Shirt koyduğum için ban yemiştim. Bir de bunun koyulmasına izin vermişler.
William Crusader dedi: Hayır öyle değil. Moderatörler işlerini düzgün yapmıyorlar. Onu demeye çalıştım. Sen +3 bir oyuna bu yüzün koyulmasını nasıl onaylarsın ya? Genişletmek için tıkla... Ben Roblox'ta üzerinde Merhaba yazan bir T-Shirt koyduğum için ban yemiştim. Bir de bunun koyulmasına izin vermişler.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 13 Nisan 2021 #34 SSDKullaniyorum dedi: Ben Roblox'ta üzerinde Merhaba yazan bir T-Shirt koyduğum için ban yemiştim. Bir de bunun koyulmasına izin vermişler. Genişletmek için tıkla... Valla bilemiyorum güzelim oyunu ne hale çevirdiler...
SSDKullaniyorum dedi: Ben Roblox'ta üzerinde Merhaba yazan bir T-Shirt koyduğum için ban yemiştim. Bir de bunun koyulmasına izin vermişler. Genişletmek için tıkla... Valla bilemiyorum güzelim oyunu ne hale çevirdiler...
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 13 Nisan 2021 #35 William Crusader dedi: Valla bilemiyorum güzelim oyunu ne hale çevirdiler... Genişletmek için tıkla... Mantığı çok güzel. Ama kitle kötü olunca oyun da kötü oluyor. :/
William Crusader dedi: Valla bilemiyorum güzelim oyunu ne hale çevirdiler... Genişletmek için tıkla... Mantığı çok güzel. Ama kitle kötü olunca oyun da kötü oluyor. :/
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 13 Nisan 2021 #36 SSDKullaniyorum dedi: Mantığı çok güzel. Ama kitle kötü olunca oyun da kötü oluyor. :/ Genişletmek için tıkla... Aslında oyunda telefonda iken bunları çok takmazdım çünkü fazla yoktular. İyi arkadaşlıklar edindim, eğlendim. Ama şuan patates olmuş.
SSDKullaniyorum dedi: Mantığı çok güzel. Ama kitle kötü olunca oyun da kötü oluyor. :/ Genişletmek için tıkla... Aslında oyunda telefonda iken bunları çok takmazdım çünkü fazla yoktular. İyi arkadaşlıklar edindim, eğlendim. Ama şuan patates olmuş.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 13 Nisan 2021 #37 William Crusader dedi: Aslında oyunda telefonda iken bunları çok takmazdım çünkü fazla yoktular. İyi arkadaşlıklar edindim, eğlendim. Ama şuan patates olmuş. Genişletmek için tıkla... Garip olan da şudur ki Roblox bozuldukça oyuncu sayısı artıyor. Akrabalarımdan 13 yaş altı Roblox oynamayan yok sayılır artık.
William Crusader dedi: Aslında oyunda telefonda iken bunları çok takmazdım çünkü fazla yoktular. İyi arkadaşlıklar edindim, eğlendim. Ama şuan patates olmuş. Genişletmek için tıkla... Garip olan da şudur ki Roblox bozuldukça oyuncu sayısı artıyor. Akrabalarımdan 13 yaş altı Roblox oynamayan yok sayılır artık.
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #38 SSDKullaniyorum dedi: Garip olan da şudur ki Roblox bozuldukça oyuncu sayısı artıyor. Akrabalarımdan 13 yaş altı Roblox oynamayan yok sayılır artık. Genişletmek için tıkla... Bence bunun temel sebebi. Ücretsiz ve çöp patates PC'lerde bile açılması.
SSDKullaniyorum dedi: Garip olan da şudur ki Roblox bozuldukça oyuncu sayısı artıyor. Akrabalarımdan 13 yaş altı Roblox oynamayan yok sayılır artık. Genişletmek için tıkla... Bence bunun temel sebebi. Ücretsiz ve çöp patates PC'lerde bile açılması.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 13 Nisan 2021 #39 SSDKullaniyorum dedi: Garip olan da şudur ki Roblox bozuldukça oyuncu sayısı artıyor. Akrabalarımdan 13 yaş altı Roblox oynamayan yok sayılır artık. Genişletmek için tıkla... Oyun bunun gibi haberler sayesinde oyuncu sayısı artıyor. Oyuncu sayısı artınca az önceki olay oluyor ve döngüye giriyor. Skibbe dedi: Bence bunun temel sebebi. Ücretsiz ve çöp patates PC'lerde bile açılması. Genişletmek için tıkla... Artık o devir kapandı. GTX 750 Ti bile kaldıramıyor oyunu şaka gibi.
SSDKullaniyorum dedi: Garip olan da şudur ki Roblox bozuldukça oyuncu sayısı artıyor. Akrabalarımdan 13 yaş altı Roblox oynamayan yok sayılır artık. Genişletmek için tıkla... Oyun bunun gibi haberler sayesinde oyuncu sayısı artıyor. Oyuncu sayısı artınca az önceki olay oluyor ve döngüye giriyor. Skibbe dedi: Bence bunun temel sebebi. Ücretsiz ve çöp patates PC'lerde bile açılması. Genişletmek için tıkla... Artık o devir kapandı. GTX 750 Ti bile kaldıramıyor oyunu şaka gibi.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 13 Nisan 2021 #40 Ergenler ve küçük yaşta küfür öğrenenler oynuyor.