T Terrlian Decipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 1.352 Çözümler 4 12 Mart 2023 #1 Bugün hesabıma girdiğimde böyle bir yazı vardı. 2 adımlı doğrulamam zaten açık ve şifremide daha yeni değiştirdim. Başka ne yapmalıyım?
Bugün hesabıma girdiğimde böyle bir yazı vardı. 2 adımlı doğrulamam zaten açık ve şifremide daha yeni değiştirdim. Başka ne yapmalıyım?
raidExodus Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4.939 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer Kocaeli, Derince Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition CPU: Intel Core i5-12400F RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz Anakart: MSI H610M Bomber PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM Kasa: ASUS TUF Gaming GT301 Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın. Cinsiyet Diğer 12 Mart 2023 #2 Varsa fotoğraf atabilir misiniz?
T Terrlian Decipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 1.352 Çözümler 4 12 Mart 2023 #3 raidExodus dedi: Varsa fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam şifreyi değiştirdim için gitti o ekran.
raidExodus dedi: Varsa fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam şifreyi değiştirdim için gitti o ekran.
S SmyRnex Picopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #4 Terrlian dedi: Bugün hesabıma girdiğimde böyle bir yazı vardı. 2 adımlı doğrulamam zaten açık ve şifremide daha yeni değiştirdim. Başka ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Şifreyi değiştirmişsin zaten gereksiz konu internete niye yazmadın ki?
Terrlian dedi: Bugün hesabıma girdiğimde böyle bir yazı vardı. 2 adımlı doğrulamam zaten açık ve şifremide daha yeni değiştirdim. Başka ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Şifreyi değiştirmişsin zaten gereksiz konu internete niye yazmadın ki?
T Terrlian Decipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 1.352 Çözümler 4 12 Mart 2023 #5 SmyRnex dedi: Şifreyi değiştirmişsin zaten gereksiz konu internete niye yazmadın ki? Genişletmek için tıkla... Dikattli okuduysan başka ne yapabilirim diye bitiriyorum cümleyi.
SmyRnex dedi: Şifreyi değiştirmişsin zaten gereksiz konu internete niye yazmadın ki? Genişletmek için tıkla... Dikattli okuduysan başka ne yapabilirim diye bitiriyorum cümleyi.