m3c Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 596 Çözümler 3 31 Ekim 2021 #11 Theguywholikestanks dedi: Şu "Adopt me" türü oyunlar yüzünden başladığını düşünüyorum bunların. Tix ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Olumsuz şeylerin hepsi Tix'in kaldırılmasının ardından başladı anlamında yazdım. Normalde evet alakası yok.
Theguywholikestanks dedi: Şu "Adopt me" türü oyunlar yüzünden başladığını düşünüyorum bunların. Tix ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Olumsuz şeylerin hepsi Tix'in kaldırılmasının ardından başladı anlamında yazdım. Normalde evet alakası yok.
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 31 Ekim 2021 #12 m3c dedi: Olumsuz şeylerin hepsi Tix'in kaldırılmasının ardından başladı anlamında yazdım. Normalde evet alakası yok. Genişletmek için tıkla... O da doğru hocam.
m3c dedi: Olumsuz şeylerin hepsi Tix'in kaldırılmasının ardından başladı anlamında yazdım. Normalde evet alakası yok. Genişletmek için tıkla... O da doğru hocam.
3 382019 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.457 Makaleler 13 Çözümler 124 31 Ekim 2021 #13 Roblox çocuk oyunu değildir.
Çılgınmehmet48 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 989 Makaleler 1 31 Ekim 2021 #14 382019 dedi: Hocam, beni neden etiketlediniz? Etiketlemeyin anlamında demiyorum. Merak ettim. Genişletmek için tıkla... İlginizi çekebileceğini düşündüğüm için etiketledim Theguywholikestanks dedi: Roblox kontrolsüz bir topluluğa sahip olmasaydı bu tür saçmalıklar olmazdı eminim. Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız hocam
382019 dedi: Hocam, beni neden etiketlediniz? Etiketlemeyin anlamında demiyorum. Merak ettim. Genişletmek için tıkla... İlginizi çekebileceğini düşündüğüm için etiketledim Theguywholikestanks dedi: Roblox kontrolsüz bir topluluğa sahip olmasaydı bu tür saçmalıklar olmazdı eminim. Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız hocam
3 382019 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.457 Makaleler 13 Çözümler 124 31 Ekim 2021 #15 Çılgınmehmet48 dedi: İlginizi çekebileceğini düşündüğüm için etiketledim Genişletmek için tıkla... Hmm. İyi yapmışsınız.
Çılgınmehmet48 dedi: İlginizi çekebileceğini düşündüğüm için etiketledim Genişletmek için tıkla... Hmm. İyi yapmışsınız.
ArticWolf Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 791 Çözümler 5 1 Kasım 2021 #16 Hocam resturant olayıyla ilgili bir yazı var mı?
Çılgınmehmet48 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 989 Makaleler 1 1 Kasım 2021 #17 ArticWolf dedi: Hocam resturant olayıyla ilgili bir yazı var mı? Genişletmek için tıkla... Olay oldukça eski, 4-5 sene geçmiş. Hakkında sadece herkese açık olmayan kanıtlar içeren 1-2 video var. Videoyu biraz ilerletip resimlere bakabilir ve sohbet geçmişlerini okuyabilirsiniz.
ArticWolf dedi: Hocam resturant olayıyla ilgili bir yazı var mı? Genişletmek için tıkla... Olay oldukça eski, 4-5 sene geçmiş. Hakkında sadece herkese açık olmayan kanıtlar içeren 1-2 video var. Videoyu biraz ilerletip resimlere bakabilir ve sohbet geçmişlerini okuyabilirsiniz.