Çözüldü Robocraft EasyAntiCheat "Start Service Failed" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ZhorlDaman

Kilopat
Daha fazla  
Robocraft' açtığımda böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Çok oyunum var ama Robocraft olmadı mı olmuyor.

Bende bu oyunu oynuyordum fakat kullandıkları EasyAntiCheat yazılımı bazen Trojan/Malware içerebiliyor. Bu sebeple anti virüs yazılımları bunları direk siliyor. Bu sebeple de sürekli süren bir güncellenme döngüsü ve oyunun açılmama sorunu oluyor.

Şu anda herhangi bir antivirüs programı yüklü değil. Güvenlik duvarından da hem oyunu hemde Steam'in engelini kaldırdım. Ve bu sorun bir güncelleme ile kalkar mı ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda herhangi bir antivirüs programı yüklü değil. Güvenlik duvarından da hem oyunu hemde Steam'in engelini kaldırdım. Ve bu sorun bir güncelleme ile kalkar mı ki?
Evet, kalkacaktır. Bir de oyunun bulunduğu dizine gidip yönetici olarak çalıştırın. Bakalım oyun açılacak mı?

İlgilendiğiniz için teşekkürler. Dün Steam'i açtığımda güncelleme geldi ve düzeldi. Çoğu kişi de oldu herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…