Robonio filament alınır mı?

Hocam PETG düşünürseniz elas marka makarasız PETG filamentler 400-420TL aralığında bulunabiliyor. Ben kalitesinden çok memnun kaldım. Ucuz kalitesiz PLA'lardan çok daha mantıklı bir seçim olacaktır.

PETG PLA'ya göre daha zor basılır hocam gerek yok bence, ayrıca microzey kalitesiz bir marka değil.

PETG PLA'ya göre daha zor basılır hocam gerek yok bence, ayrıca microzey kalitesiz bir marka değil.
Hocam çok bir zorluğu yok aslında, daha yüksek sıcaklıkta basılması dışında pek bir farkını göremedim ben. Microzey hakkında ise çok fazla olumsuz yorum görmüştüm tablaya yapışmama, baskı sırasında kırılma, kötü sarım gibi. Siz böyle bir sorun yaşadınız mı?

Hocam kötü sarım tamamen kullanıcı hatasından ibaret hatta direk bunu microzeyin başındakiler açıklıyor bir filamentin hatalı sarılması için 200kgluk makinenin 360 derece dönmesi gerekiyor bu da olamayacağından kullanıcı hatalı oluyor. Filament ilk geldiğinde üzerinde bant olur o bandı çıkartıp filamemti kendi haline bırakırsanız filament dolanacaktır çoğu kullanıcı bunu bilmediğinden bu sorunlar yaşanıyor. Tablaya yapışmama sorunuda yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…