Roborock Q8 Max Pro vs Philips XU2100 Aqua vs Xiaomi Robot Vacuum S20+

Daha fazla  
Ev 150m2. Bolca halı var. Odalar parke kaplı bu yüzden ıslak kalmaması lazım. Mutfak, salon ve banyo kısımları ise fayans kaplı. Her gün süpürülmesi ve silinmesi gerekiyor. Mobilyaları ölçmedim ama 5 santim filandır ayak boşlukları.

Farklı sitelerden en çok satılan modellere baktım ve 3 model buldum. Bunlar; Roborock Q8 Max Pro , Philips 2000 Series XU2100 Aqua , Xiaomi Robot Vacuum S20+ (bazı özellikler Epey' de görünmüyor, eksik kısımlara ürünün kendi sitesinden baktım).

Aralarında en zayıf emiş gücü Philips'e ait fakat annem o markanın ürününü almak istiyor. (Marka algısı var) Ben ise en kullanışlı olan neyse onu. Tamam evde hayvan beslemiyoruz ama oturduğumuz yer anayolun hemen kenarı bu yüzden çok fazla toz giriyor eve. Makinenin tozu kiri vs. iyi emmesi ve iyi temizlemesi lazım. Emiş gücü = yüksek ses demektir ama ne hikmet ise 10.000Pa emiş gücü olan Roborock, 2700Pa emiş gücü olan Philips'den daha az ses çıkarıyormuş. Tabi bu kağıt üzerindeki değer, kullanıcı yorumları nasıl bilemiyorum. Aslında özet olarak Roborock'ın emiş gücü ve bataryası kağıt üzerinde baya iyi görünüyor. Bu da onu almak istememe neden oluyor.

Peki siz ne önerirsiniz? Bütçe 10.000 ila 20.000 lira arası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı