JerusAlem Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #1 Merhaba evime bu ikisinden birini almak istiyorum sizce hangisi daha mantıklı? Şimdiden teşekkürler. Bir de Philips homerun 7000 serisi Aqua XU7100 serisi varmış. Kafam çok karışık. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2024
Merhaba evime bu ikisinden birini almak istiyorum sizce hangisi daha mantıklı? Şimdiden teşekkürler. Bir de Philips homerun 7000 serisi Aqua XU7100 serisi varmış. Kafam çok karışık.
jandark Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 927 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #2 Hocam neye karar verdiniz? Bende aynı modeller arasında kaldım 18-19 bine kadar çıkabiliyorum ne önerirsiniz?
Hocam neye karar verdiniz? Bende aynı modeller arasında kaldım 18-19 bine kadar çıkabiliyorum ne önerirsiniz?
JerusAlem Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #3 jandark dedi: Hocam neye karar verdiniz? Bende aynı modeller arasında kaldım. 18-19 bine kadar çıkabiliyorum ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Şu anlık erteledim gibi kafam kaldırmıyor her araştırmaya başladığımda aklım başka modele kayıyor.
jandark dedi: Hocam neye karar verdiniz? Bende aynı modeller arasında kaldım. 18-19 bine kadar çıkabiliyorum ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Şu anlık erteledim gibi kafam kaldırmıyor her araştırmaya başladığımda aklım başka modele kayıyor.
JerusAlem Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #4 jandark dedi: Hocam neye karar verdiniz? Bende aynı modeller arasında kaldım 18-19 bine kadar çıkabiliyorum ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... hocam siz aldınız mı
jandark dedi: Hocam neye karar verdiniz? Bende aynı modeller arasında kaldım 18-19 bine kadar çıkabiliyorum ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... hocam siz aldınız mı