Kendim kullanmadim ama zamaninda arastirmalarima gore guzel gibiydi. Dreame L10s pro Gen2 de bakabilirsiniz fiyat performans bir cihaz, tabii s8 sonic kadar iyi degil. Philips bakmayin.20.000 civarında bütçem var robot süpürge almayı düşünüyorum. Pek bir bilgim yok bu markayı gördüm fikriniz nedir, önerebileceğiniz bir marka var mı?
Kendim kullanmadim ama zamaninda arastirmalarima gore guzel gibiydi. Dreame L10s Pro gen2 de bakabilirsiniz fiyat performans bir cihaz, tabii S8 Sonic kadar iyi degil. Philips bakmayin.
Lidar sensor arizasi veriyor diye duydum fakat herkesin supurgesinde olmuyor, robot supurgelerin cogu cabuk bozulmaya yatkin urunler biraz sansiniza bagli.Teşekkür ederim ama bir sorum olacak Roborock S8 Sonic Robot'un sanırım bozulma sorunu varnış xiamo lardada varmış bir bilginiz var mı?
Lidar sensor arizasi veriyor diye duydum fakat herkesin supurgesinde olmuyor, robot supurgelerin cogu cabuk bozulmaya yatkin urunler biraz sansiniza bagli.
20.000 civarında bütçem var robot süpürge almayı düşünüyorum. Pek bir bilgim yok bu markayı gördüm fikriniz nedir, önerebileceğiniz bir marka var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.