Ben bu aletlerin çok cahiliyim, işe yarıyorlar mı yoksa vasat bir teknoloji mi bilmiyorum. Evde kedi var ve mutfakta falan çok kırıntı dökülüyor yerlere haftada 1-2 süpürge açıyorum.
Yorumlara bakıyorum diyorlar kimisi harita yapmıyormuş, diğeri evini bulamıyormuş vb. anlamıyorum ne demek bu. Alacaksam düzgün bir şey olsun kafamı ütülemesin, bir noktayı 2 saat süpürmesin.
En ucuz Roborock S8 Pro Ultra Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Roborock S8 Pro Ultra Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge özelliklerini incele, 42.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Ebeveynlerim yoğun çalışma saatlerinden ve kediden kaynaklı aldılar. Size gerekir mi bu kadarı bilmiyorum ama son derece memnunuz.
En ucuz Roborock Q7 Max Akıllı Robot Süpürge fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Roborock Q7 Max Akıllı Robot Süpürge özelliklerini incele, 13.387,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Roborock S8 Pro Ultra Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Roborock S8 Pro Ultra Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge özelliklerini incele, 42.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Ebeveynlerim yoğun çalışma saatlerinden ve kediden kaynaklı aldılar. Size gerekir mi bu kadarı bilmiyorum ama son derece memnunuz.
@403377@swaron ne yapayım yani, Türkiye’de yaşayıp fiyat algısını kaybetmemek elde değil. @erme ‘nin attığı modeli görünce Recep İvedik 7’nin başındaki 900 TL elektrik faturası sahnesi gibi oldum.
www.akakce.com
@403377@swaron ne yapayım yani, Türkiye'de yaşayıp fiyat algısını kaybetmemek elde değil. @erme ‘nin attığı modeli görünce Recep ivedik 7'nin başındaki 900 TL elektrik faturası sahnesi gibi oldum.