Bütçe nedir hocamArkadaşlar iyi günler dilerim cümleten. Robot süpürge tavsiye eder misiniz size zahmet fiyatına göre güzel ürünlerden bildiğiniz varsa? (Eksi yönlerini biliyorsanız onu da söyleyebilirsiniz.)
Roborock veya Dreame haric bakmayin, tam butce belirtirseniz daha iyi yardimci olabilirim.Arkadaşlar iyi günler dilerim cümleten. Robot süpürge tavsiye eder misiniz size zahmet fiyatına göre güzel ürünlerden bildiğiniz varsa? (Eksi yönlerini biliyorsanız onu da söyleyebilirsiniz.)
Bütçe 15den fazla değil xiaomilere bakıyordum kalite olarak bazıları roborock iyi diyorlar tam bilemedimRoborock veya Dreame haric bakmayin, tam butce belirtirseniz daha iyi yardimci olabilirim.
15i geçmeyecek şekildeBütçe nedir hocam
Dreame l10s pro gen2. Fakat gen2 olmasi onemli cunku sanirsam ilk versiyonlarinda kronik bazi sorunlar var fakat bizzat tecrubemle aktarabilirim ki yetkili servisi direk para iadesi yaparak kullanicisini magdur etmemisti, bu robot supurgenin en buyuk olayi tam net emin degilim ama haliya ciktiginda paspaslari kaldirip haliyi islatmamasi.Bütçe 15den fazla değil xiaomilere bakıyordum kalite olarak bazıları roborock iyi diyorlar tam bilemedim
15i geçmeyecek şekilde
Fiyati 17k imiş sizce Xiaomi s10plus ile arasında 7k fiyat var değermi sizce bu 7k bilgilendirirseniz çok sevinirimDreame l10s pro gen2. Fakat gen2 olmasi onemli cunku sanirsam ilk versiyonlarinda kronik bazi sorunlar var fakat bizzat tecrubemle aktarabilirim ki yetkili servisi direk para iadesi yaparak kullanicisini magdur etmemisti, bu robot supurgenin en buyuk olayi tam net emin degilim ama haliya ciktiginda paspaslari kaldirip haliyi islatmamasi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.