Robot süpürge tavsiyesi

EIiteX

Decapat
Arkadaşlar iyi günler dilerim cümleten. Robot süpürge tavsiye eder misiniz size zahmet fiyatına göre güzel ürünlerden bildiğiniz varsa? (Eksi yönlerini biliyorsanız onu da söyleyebilirsiniz.)

Bütçe 15den fazla değil xiaomilere bakıyordum kalite olarak bazıları roborock iyi diyorlar tam bilemedim

15i geçmeyecek şekilde
Dreame l10s pro gen2. Fakat gen2 olmasi onemli cunku sanirsam ilk versiyonlarinda kronik bazi sorunlar var fakat bizzat tecrubemle aktarabilirim ki yetkili servisi direk para iadesi yaparak kullanicisini magdur etmemisti, bu robot supurgenin en buyuk olayi tam net emin degilim ama haliya ciktiginda paspaslari kaldirip haliyi islatmamasi.

Son düzenleme:
Dreame l10s pro gen2. Fakat gen2 olmasi onemli cunku sanirsam ilk versiyonlarinda kronik bazi sorunlar var fakat bizzat tecrubemle aktarabilirim ki yetkili servisi direk para iadesi yaparak kullanicisini magdur etmemisti, bu robot supurgenin en buyuk olayi tam net emin degilim ama haliya ciktiginda paspaslari kaldirip haliyi islatmamasi.
Fiyati 17k imiş sizce Xiaomi s10plus ile arasında 7k fiyat var değermi sizce bu 7k bilgilendirirseniz çok sevinirim🙂

Benim fikrimce bütçe 15 bin TL civarındaysa Xiaomi S10+ da değerlendirilebilir. Fiyat/performans açısından güçlü bir model, fakat yazılım ve uzun vadeli parça desteği konusunda Roborock ve Dreame bir adım önde.

Dreame L10s Pro Gen2’nin avantajı halıyı algılayıp mop’u kaldırması, böylece halıyı ıslatmaması. Ama fiyat farkı da ciddi. Eğer bütçeyi biraz zorlamak sorun değilse Dreame mantıklı olur, ama “fazladan 7k değer mi?” sorusuna bence kullanım alışkanlıkların karar verir. Mop özelliğini yoğun kullanacaksan Dreame daha iyi, yoksa Xiaomi S10+ işini rahat görür.

Ben bazı modellerin teknik özelliklerini ve servis bilgilerini burada detaylı incelemiştim:
👉 Robot Süpürge Servisi ve Yedek Parçalar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı