Çözüldü Robot tavsiyesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lorakahn

Centipat
Yer
Konya, Hatay
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği - Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Robotik ödevinde hocamız bizden 2 sensör ve 1 motor içeren bir ödev yapmamızı istedi. Benim aklıma birkaç fikir geldi ama çok maliyetli oldukları için maalesef vazgeçmek zorunda kaldım, sizlerden neler yapabileceğime dair tavsiyeler almak için bu konuyu açtım.
Edit: Söylemeyi unutmuşum, robot bir amaca hizmet etmeli. Söylenecek ayrıntı varsa gelen cevaplara istinaden devam ederim açıklamaya.

Merhaba, en basitinden çizgi izleyen robot yapabilirsiniz. Teker ve şase kısımları var netten. Arduino ve diğer malzemeler ile kolayca yapılabilir.

Çizgi izleyen, engel aşan ve sumo robot maalesef kabul edilmiyor hocamız tarafından.

Çizgi izleyen, engel aşan ve sumo robot maalesef kabul edilmiyor hocamız tarafından.
2 sensör istediğimiz sensör olabiliyor mu? İlla ki 2 sensör ve 1 motor kullanmak zorunda mıyız daha fazlası olmaz mı? Proje Arduino içerebilir mi?

Sorduğum sorulara göre beyin fırtınası yapacağım da. 😂

2 sensör istediğimiz sensör olabiliyor mu? İlla ki 2 sensör ve 1 motor kullanmak zorunda mıyız daha fazlası olmaz mı? Proje Arduino içerebilir mi?

Sorduğum sorulara göre beyin fırtınası yapacağım da. 😂
Ardunio kullanılabilir. En az 1 tane motor içermek zorunda. İstediğim sensörü kullanabilirim ama lütfen çok uçuk olmasın :)

Ardunio kullanılabilir. En az 1 tane motor içermek zorunda. İstediğim sensörü kullanabilirim ama lütfen çok uçuk olmasın. :)
Aklıma bu video geliyor ama hocanız kabul eder mi bilmiyorum. 😃

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı