Hakooo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 991 Çözümler 4 11 Mart 2023 #1 Merhaba, ben boş zamanlarımda yazılım öğrenmek istiyorum ama en azından robot yapabileceğim bir dil olsun istiyorum. Robot kodlaması için hangi dil gerekli ve bunu adım adım öğreterek çeken bir YouTuber var mı?
Merhaba, ben boş zamanlarımda yazılım öğrenmek istiyorum ama en azından robot yapabileceğim bir dil olsun istiyorum. Robot kodlaması için hangi dil gerekli ve bunu adım adım öğreterek çeken bir YouTuber var mı?
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #2 C++ ile kodlayabilirsiniz. Ama öğrenmesi zordur haberiniz olsun.
Hakooo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 991 Çözümler 4 11 Mart 2023 #3 566156 dedi: C++ ile kodlayabilirsiniz. Ama öğrenmesi zordur haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... C öğrenip C++a geçersen daha kolay olur diyorlar. Bir de diyelim ben kodladım bunu, robotu nasıl yapacağım?
566156 dedi: C++ ile kodlayabilirsiniz. Ama öğrenmesi zordur haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... C öğrenip C++a geçersen daha kolay olur diyorlar. Bir de diyelim ben kodladım bunu, robotu nasıl yapacağım?
M masterhaşhaşi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #4 Hakooo dedi: C öğrenip C++a geçersen daha kolay olur diyorlar. Bir de diyelim ben kodladım bunu, robotu nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... İngilizce var mı sende?
Hakooo dedi: C öğrenip C++a geçersen daha kolay olur diyorlar. Bir de diyelim ben kodladım bunu, robotu nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... İngilizce var mı sende?
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 11 Mart 2023 #6 Hakooo dedi: C öğrenip C++a geçersen daha kolay olur diyorlar. Bir de diyelim ben kodladım bunu, robotu nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Arduino ile.
Hakooo dedi: C öğrenip C++a geçersen daha kolay olur diyorlar. Bir de diyelim ben kodladım bunu, robotu nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Arduino ile.
Hakooo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 991 Çözümler 4 11 Mart 2023 #7 masterhaşhaşi dedi: İngilizce var mı sende? Genişletmek için tıkla... Orta seviye
Hakooo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 991 Çözümler 4 11 Mart 2023 #9 Chitose dedi: Arduino ile. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne işe yarıyor Arduino?
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 11 Mart 2023 #10 Hakooo dedi: Tam olarak ne işe yarıyor Arduino? Genişletmek için tıkla... Yazdığınız kodlara göre hareket ediyor robot parçaları.
Hakooo dedi: Tam olarak ne işe yarıyor Arduino? Genişletmek için tıkla... Yazdığınız kodlara göre hareket ediyor robot parçaları.