- Makaleler
- 49
Bu haberin inandırıcılığı if else kullanan ürünlerde "yapay zeka kullandık" iddiası ile aynı.
Sebebi nedir hocam? Koyduğum kaynak linkleri yetersiz mi geliyor? Yoksa nasıl bir şey oluyor?
Bu haberin inandırıcılığı if else kullanan ürünlerde "yapay zeka kullandık" iddiası ile aynı.
Hâlâ seks robotu ile ilgili haberler duymadım dâhâ. Yazıklar olsun...
Aralarında dil icat eden, ab vatandaşlığı alan ve anne olmak isteyen robot, sürülebilir robot gibi şeyler yapıyorlar ama hâlâ seks robotu ile ilgili haberler duymadım dâhâ. Yazıklar olsun...
Kendi adına konuş, ben; 3 titreşim modu olan kauçuk malzemesinin tadına bakmak istiyorum robotta.Daha gerçek insanı bulamıyoruz, robotunu nasıl bulalım hocam?
İnsanların ( Avrupalıların ) etik anlayışı benim keyfimin önüne geçiyor, neymiş efendim "et ete değecekmiş". Gören de beleş zannediyordu; beslemesi var, barınak sağlaması var, nazı- tribi var... Uğraş dur anam ama robotlar öyle mi? Değil. Ver yağını, elektriğini evire çevire iliğine kadar emsin akşam vakti.Bende anlamıyorum tüm dünyada yok derecesinde satar kesin. Zengin olmak veya kar yapmak isteyen teknoloji şirketleri neden oraya el atmıyor?![]()
Kendi adına konuş, ben; 3 titreşim modu olan kauçuk malzemesinin tadına bakmak istiyorum robotta.
Kaynaklarla ilgili değil dostum, çoğu haber sitesi dikkat çekmek için pireyi deve yapıyor.Sebebi nedir hocam? Koyduğum kaynak linkleri yetersiz mi geliyor? Yoksa nasıl bir şey oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.