Don Juan Bolsa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 364 Çözümler 1 Yer New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar yıllar önce ilk dokunmatik telefonlarda oynadığım bir oyun vardı. Robot vardı ve bitki vardı, bitkiyi besliyorduk bulmaca yapıyorduk galiba. Oyunun adını unuttum, bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2023
Arkadaşlar yıllar önce ilk dokunmatik telefonlarda oynadığım bir oyun vardı. Robot vardı ve bitki vardı, bitkiyi besliyorduk bulmaca yapıyorduk galiba. Oyunun adını unuttum, bilen var mı?
Astron Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 996 Çözümler 10 4 Kasım 2023 #11 Don Juan Bolsa dedi: Maalesef hocam değil. Oyunda bir de sinek kapan bitkisi vardı ona et atıp besliyorduk. Ve oyunu Samsung corby telefonumda oynuyordum. Genişletmek için tıkla... Man-Eating Plant (Android) Eat everything that comes into your dungeon man-eating-plant.en.uptodown.com Bu olabir mi hocam dediklerinizle uyuşuyor? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Don Juan Bolsa dedi: Maalesef hocam değil. Oyunda bir de sinek kapan bitkisi vardı ona et atıp besliyorduk. Ve oyunu Samsung corby telefonumda oynuyordum. Genişletmek için tıkla... Man-Eating Plant (Android) Eat everything that comes into your dungeon man-eating-plant.en.uptodown.com Bu olabir mi hocam dediklerinizle uyuşuyor?
KS KS Don Juan Bolsa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 364 Çözümler 1 Yer New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #12 Astron dedi: Man-Eating Plant (Android) Eat everything that comes into your dungeon man-eating-plant.en.uptodown.com Bu olabir mi hocam dediklerinizle uyuşuyor? Genişletmek için tıkla... Yok hoca bu da değil. Artı 0 Eksi
Astron dedi: Man-Eating Plant (Android) Eat everything that comes into your dungeon man-eating-plant.en.uptodown.com Bu olabir mi hocam dediklerinizle uyuşuyor? Genişletmek için tıkla... Yok hoca bu da değil.
Astron Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 996 Çözümler 10 4 Kasım 2023 #13 Don Juan Bolsa dedi: Yok hoca bu da değil. Genişletmek için tıkla... Hocam pes ettim ben kalanı sizde Artı 0 Eksi
Don Juan Bolsa dedi: Yok hoca bu da değil. Genişletmek için tıkla... Hocam pes ettim ben kalanı sizde
B brousse Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #14 Oyunu Samsung Corby telefonda oynadıysanız aradığınız oyun muhtemelen Java platformu üzerine çıkmış bir oyun. Brain Test tarzı bir oyun arıyorsanız Brain Coach ve Brain Challenge serisi oyunları var. Oyun telefonu aldığınızda zaten yüklü gelmişse, siz yüklemediyseniz Corby telefonla yüklü gelen oyun listesine bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Oyunu Samsung Corby telefonda oynadıysanız aradığınız oyun muhtemelen Java platformu üzerine çıkmış bir oyun. Brain Test tarzı bir oyun arıyorsanız Brain Coach ve Brain Challenge serisi oyunları var. Oyun telefonu aldığınızda zaten yüklü gelmişse, siz yüklemediyseniz Corby telefonla yüklü gelen oyun listesine bakabilirsiniz.
KS KS Don Juan Bolsa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 364 Çözümler 1 Yer New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #15 brousse dedi: Oyunu Samsung Corby telefonda oynadıysanız aradığınız oyun muhtemelen Java platformu üzerine çıkmış bir oyun. Brain Test tarzı bir oyun arıyorsanız Brain Coach ve Brain Challenge serisi oyunları var. Oyun telefonu aldığınızda zaten yüklü gelmişse, siz yüklemediyseniz Corby telefonla yüklü gelen oyun listesine bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam hepinize teşekkür ederim. Bu konuyu çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz. Gerisini ben halledicem umarım Artı 0 Eksi
brousse dedi: Oyunu Samsung Corby telefonda oynadıysanız aradığınız oyun muhtemelen Java platformu üzerine çıkmış bir oyun. Brain Test tarzı bir oyun arıyorsanız Brain Coach ve Brain Challenge serisi oyunları var. Oyun telefonu aldığınızda zaten yüklü gelmişse, siz yüklemediyseniz Corby telefonla yüklü gelen oyun listesine bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam hepinize teşekkür ederim. Bu konuyu çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz. Gerisini ben halledicem umarım
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.066 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #16 Senin oyunu ararken Grow Home diye bir PC oyunu buldum, sevebilirsin. Mekorama olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS Don Juan Bolsa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 364 Çözümler 1 Yer New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #17 dreambullet dedi: Senin oyunu ararken Grow Home diye bir PC oyunu buldum, sevebilirsin. Mekorama olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim. Mekorama değil maalesef. Artı 0 Eksi
dreambullet dedi: Senin oyunu ararken Grow Home diye bir PC oyunu buldum, sevebilirsin. Mekorama olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim. Mekorama değil maalesef.