DmrhnOzdmr Centipat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 87 1 Mart 2025 #1 Merhaba. Robux alacağım PC üzerinden ama alamadım telefondan da denedim yine olmadı. Eğer bir yolu varsa yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2025
Merhaba. Robux alacağım PC üzerinden ama alamadım telefondan da denedim yine olmadı. Eğer bir yolu varsa yardımcı olur musunuz?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.246 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mart 2025 #2 DmrhnOzdmr dedi: Merhaba. Robux alacağım PC üzerinden ama alamadım telefondan da denedim yine olmadı. Eğer bir yolu varsa yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... İtemsatış'da satıyorlar taxli şekilde. Onlardan al daha ucuza gelecektir. Ben 40 liraya alıyordum en son 3 yıl önce 1K Robux'u.
DmrhnOzdmr dedi: Merhaba. Robux alacağım PC üzerinden ama alamadım telefondan da denedim yine olmadı. Eğer bir yolu varsa yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... İtemsatış'da satıyorlar taxli şekilde. Onlardan al daha ucuza gelecektir. Ben 40 liraya alıyordum en son 3 yıl önce 1K Robux'u.
G Gabriel Barsch Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 629 1 Mart 2025 #3 egemebb dedi: İtemsatış'da satıyorlar taxli şekilde. Onlardan al daha ucuza gelecektir. Ben 40 liraya alıyordum en son 3 yıl önce 1K Robux'u. Genişletmek için tıkla... Şu an taxlı 1K 220-250 lira.
egemebb dedi: İtemsatış'da satıyorlar taxli şekilde. Onlardan al daha ucuza gelecektir. Ben 40 liraya alıyordum en son 3 yıl önce 1K Robux'u. Genişletmek için tıkla... Şu an taxlı 1K 220-250 lira.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.246 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mart 2025 #4 Gabriel Barsch dedi: Şu an taxlı 1K 220-250 lira. Genişletmek için tıkla... Yine iyi fiyata benziyor. Ben 2022 de korblox falan almıştım hesabıma hala kullanıyorum bayağı pahalanmış ama şu anki fiyatta fena değilmiş.
Gabriel Barsch dedi: Şu an taxlı 1K 220-250 lira. Genişletmek için tıkla... Yine iyi fiyata benziyor. Ben 2022 de korblox falan almıştım hesabıma hala kullanıyorum bayağı pahalanmış ama şu anki fiyatta fena değilmiş.
G Gabriel Barsch Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 629 1 Mart 2025 #5 egemebb dedi: Yine iyi fiyata benziyor. Ben 2022 de korblox falan almıştım hesabıma hala kullanıyorum bayağı pahalanmış ama şu anki fiyatta fena değilmiş. Genişletmek için tıkla... Bende 2021 de 25 liraya 800 robux almıştım yıl geçtikçe paranın değeri düşüyor galiba.
egemebb dedi: Yine iyi fiyata benziyor. Ben 2022 de korblox falan almıştım hesabıma hala kullanıyorum bayağı pahalanmış ama şu anki fiyatta fena değilmiş. Genişletmek için tıkla... Bende 2021 de 25 liraya 800 robux almıştım yıl geçtikçe paranın değeri düşüyor galiba.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.246 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mart 2025 #6 Gabriel Barsch dedi: Bende 2021 de 25 liraya 800 Robux almıştım yıl geçtikçe paranın değeri düşüyor galiba. Genişletmek için tıkla... Bir de o zamanlar 40 Robux 1 TL'ye falan geliyordu sınırsız alınabiliyordu. Oradan da almıştım birçok kez her şey pahalanıyor hocam normal.
Gabriel Barsch dedi: Bende 2021 de 25 liraya 800 Robux almıştım yıl geçtikçe paranın değeri düşüyor galiba. Genişletmek için tıkla... Bir de o zamanlar 40 Robux 1 TL'ye falan geliyordu sınırsız alınabiliyordu. Oradan da almıştım birçok kez her şey pahalanıyor hocam normal.