Çözümü yoksa İtemsatış'tan alabilirsin.
Fiyat farkı çok var Pass ile alma yolundan diyorsan pek guvenemedim 100 Robux 20 lira falan scame benziyor.
Scam değiltemsatışta eğer güvenilir satıcıysa ve satışı fazlaysa alınır.Fiyat farkı çok var Pass ile alma yolundan diyorsan pek guvenemedim 100 Robux 20 lira falan scame benziyor.
Hocam dolandırılınca ekran kaydı varsa paranı alırsın.Pass ile alma işini sürekli yapıyorum güvenilir satıcı olduğu zaman hiçbir sıkıntı çıkmıyor, 1 kere dolandırıldım onda da satıcının 3-5 satışı vardı, onaylı yerlerden alışveriş yapacaksın.
Fiyat farkı çok var Pass ile alma yolundan diyorsan pek guvenemedim 100 Robux 20 lira falan scame benziyor.
Ucuza, itemsatış güvenilir satıcılardan alman daha mantıklı olur 5 gün bekliyorsun sadece.Evet başlıkta da gözüktüğü gibi Robux nasıl alınır? Bilgisayarımda DNS 1.1.1.1 ayarlı dümdüz kartı yazarsam ödeme onaylanır mı? Ya da e-pin gibi pin mi almam gerekiyor? Bir yol gösterebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.