Mimar20 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.286 Çözümler 6 Perşembe 11:36 #1 ROBX markasının ayak ve bacak çalıştırma aletini almayı düşündüm ama ROBX’in şikayetvar yorumları çok kötü o sebepten güvenemedim markaya, sizin önereceğiniz bir marka var mı? Ürünü şu videoda gördüm ama sponsor olduğunu düşündüğümden güvenmedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: Perşembe 11:50
ROBX markasının ayak ve bacak çalıştırma aletini almayı düşündüm ama ROBX’in şikayetvar yorumları çok kötü o sebepten güvenemedim markaya, sizin önereceğiniz bir marka var mı? Ürünü şu videoda gördüm ama sponsor olduğunu düşündüğümden güvenmedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et