Roccat Kone Mouse

• Konuyu başlatan Gonomon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.206
G

Gonomon

Ziyaretçi
Merhabalar,
Uzun süredir dizüstü bilgisayarımla beraber Logitech'in kablosuz farelerinden kullanıyordum. Fakat bugün Battlefield 3'ü multiplayer oynamak istememle beraber Roccat Kone Mouse'ımı kutusundan çıkardım. Sorunum şu ki bu Mouse'umu 1 yılı aşkın bir süredir kullanmıyorum ve son kullandığımda sistemimde Windows 7 yüklüydü. Şimdi internetten Mouse'umun güncel driverini indirmeme rağmen driveri açmaya çalıştığımda önüme hiç bir şey gelmiyor fakat arka planda driverın işlem yaptığını görebiliyorum. Mouse normal olarak çalışıyor fakat driverına girip ayarlamalarını yapamıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Sistem Özelliklerim
i7 740QM işlemci
GT425m ekran kartı
4 gb ram
Windows 8 Pro 64 Bit işletim sistemi

Merhaba ,

Oyun fareniz Windows 8 desteklemediğinden Fare ayarlarına giremeyebilirsiniz. Ayrıca Windows update daha güncel sürücü buldum diye sizin yüklediğiniz driver sürücüsünün üzerine windows updatekini kurup sıradan bir mause özelliğine çevirmişte olabilir. Bu yüzden Windows updateyi bu işlemi deneye kadar kapalı tutun. Ardından resmi sitesinden en son sürücüsünü indirip kurun.

Merhaba ,

Oyun fareniz Windows 8 desteklemediğinden Fare ayarlarına giremeyebilirsiniz. Ayrıca Windows update daha güncel sürücü buldum diye sizin yüklediğiniz driver sürücüsünün üzerine windows updatekini kurup sıradan bir mause özelliğine çevirmişte olabilir. Bu yüzden Windows updateyi bu işlemi deneye kadar kapalı tutun. Ardından resmi sitesinden en son sürücüsünü indirip kurun.
Windows Update'yi kapattım, mevcut driverı silip bilgisayarımı yeniden başlattım. Daha sonra sitesinden en güncel driverı bilgisayarıma kurdum ve Roccat Kone'yi bilgisayara taktım. Fakat maalesef bir değişiklik olmadı.

Mouse'un çalışıyorsa hangi ayarlamaları yapacaksın ki?
Dpi, Mouse'nin ledleri gibi ayarları var. Onları değiştiremiyorum.

2 saattir please waitte bekletiyor bakalım ne olacak işin sonu :D
Edit : Kurulumu kapattım ve yeniden açtım, yine aynı şekilde please wait kısmında uzunca bir süre bekletti, fakat sanırım bir ilerleme yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı