PowerFulWho Hectopat Katılım 4 Nisan 2015 Mesajlar 472 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2015 #1 Roccat kone xrd optical ve Kone pure military arasında kaldım. Açıkası Pure Military daha hoş duruyor ve optiği daha iyi gibi. Sizce hangisi? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2015
Roccat kone xrd optical ve Kone pure military arasında kaldım. Açıkası Pure Military daha hoş duruyor ve optiği daha iyi gibi. Sizce hangisi?
A attrax Hectopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 46 14 Ağustos 2015 #2 Roccat tyon veya kone eğer performans istiyorsan tyon görünüş istiyorsan kone bakabilir sin
PowerFulWho Hectopat Katılım 4 Nisan 2015 Mesajlar 472 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2015 #3 Tyon lazer olduğu için onu eledim. Cs:go tarzı oyunları çok oynadığım için optical mouse lazım. Benim için önemli olan hangisinin sensörü csgo için daha iyi.
Tyon lazer olduğu için onu eledim. Cs:go tarzı oyunları çok oynadığım için optical mouse lazım. Benim için önemli olan hangisinin sensörü csgo için daha iyi.
A attrax Hectopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 46 15 Ağustos 2015 #4 O zaman bırak roccat i al steel series rival
PowerFulWho Hectopat Katılım 4 Nisan 2015 Mesajlar 472 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2015 #5 Rival ve Deathadder Chroma'ya sahibim.
D Deli Baykuş Hectopat Katılım 29 Ekim 2013 Mesajlar 127 15 Ağustos 2015 #6 PowerFulWho dedi: Rival ve Deathadder Chroma'ya sahibim. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten çok iyi iki adet gaming mousa sahipsiniz roccat o kadar gereklimi. Sizin tavsiyenizle bende rival tercih ettim. Memnun degilmisiniz rivaldan
PowerFulWho dedi: Rival ve Deathadder Chroma'ya sahibim. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten çok iyi iki adet gaming mousa sahipsiniz roccat o kadar gereklimi. Sizin tavsiyenizle bende rival tercih ettim. Memnun degilmisiniz rivaldan
A attrax Hectopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 46 15 Ağustos 2015 #7 Memnun değilsen bana atsana bi tanesini xd
PowerFulWho Hectopat Katılım 4 Nisan 2015 Mesajlar 472 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2015 #8 Memnunum tabiki. Farklı farklı fareleri kullanmak hoşuma gidiyor. Hobi oldu bende
D Deli Baykuş Hectopat Katılım 29 Ekim 2013 Mesajlar 127 15 Ağustos 2015 #9 PowerFulWho dedi: Memnunum tabiki. Farklı farklı fareleri kullanmak hoşuma gidiyor. Hobi oldu bende Genişletmek için tıkla... Çok çeşitli gaming urun bir yer olsa keşke beğendiğiniz deneyip alabilsek ama nerde. Sizde haklisiniz bir yönden.
PowerFulWho dedi: Memnunum tabiki. Farklı farklı fareleri kullanmak hoşuma gidiyor. Hobi oldu bende Genişletmek için tıkla... Çok çeşitli gaming urun bir yer olsa keşke beğendiğiniz deneyip alabilsek ama nerde. Sizde haklisiniz bir yönden.
PowerFulWho Hectopat Katılım 4 Nisan 2015 Mesajlar 472 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2015 #10 Türkiyede ürün çeşitliliği az maalesef. Keşke her ürünü teknoloji mağazlarında bulabilsek.