Dante27 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #1 Bu konuyu hem yeni rock ve metal gruplarini öğrenmek ve bu tür sevenlerin birbirine önermesi için açtım. Benim dinlediğim gruplar: Amon Amarth Rammstein System of Dawn Slipknot Five Fingers of Punch, Skillet, Linkin Park Başka bildiğiniz güzel grup varsa yazar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2021
Bu konuyu hem yeni rock ve metal gruplarini öğrenmek ve bu tür sevenlerin birbirine önermesi için açtım. Benim dinlediğim gruplar: Amon Amarth Rammstein System of Dawn Slipknot Five Fingers of Punch, Skillet, Linkin Park Başka bildiğiniz güzel grup varsa yazar mısınız?
Rob Halford Decipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 1.365 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #2 Rammstein seviyorsanız Oomp! sevebilirsiniz, "Augen auf" güzeldir.
CiceroZ Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #3 Our last Night'a bakabilirsin genelde cover yapıyorlar güzeldir severim. Motionless in white, slipknot, skillet, asking alexndria, solance, thousand foot krutch'da sağlam gruplardır
Our last Night'a bakabilirsin genelde cover yapıyorlar güzeldir severim. Motionless in white, slipknot, skillet, asking alexndria, solance, thousand foot krutch'da sağlam gruplardır
Dante27 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #4 CiceroZ dedi: Our last Night'a bakabilirsin genelde cover yapıyorlar güzeldir severim. Motionless in white, slipknot, skillet, asking alexndria, solance, thousand foot krutch'da sağlam gruplardır Genişletmek için tıkla... Eyw hocam
CiceroZ dedi: Our last Night'a bakabilirsin genelde cover yapıyorlar güzeldir severim. Motionless in white, slipknot, skillet, asking alexndria, solance, thousand foot krutch'da sağlam gruplardır Genişletmek için tıkla... Eyw hocam
MScofield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 20 Aralık 2021 #5 Madem amacınız yeni rock grupları öğrenmek o zaman az bilinen birkaç şarkıyı bırakıyorum şuraya. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Madem amacınız yeni rock grupları öğrenmek o zaman az bilinen birkaç şarkıyı bırakıyorum şuraya. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et