Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 15 Aralık 2020 #1 Rocket League oynarken ping 90 ile 130 arası değişiyor fakat ben 90'dan aşağı ping göremedim. (Avrupa sunucusuna bağlıyım.) Dosya Ekleri Değerler.png 56,2 KB · Görüntüleme: 72
Rocket League oynarken ping 90 ile 130 arası değişiyor fakat ben 90'dan aşağı ping göremedim. (Avrupa sunucusuna bağlıyım.)
Çözüm Gokberk_DRY 28 Aralık 2020 Arkadaşlar gerek kalmadı, internet kablosunu değiştim ve açık ara bir sonuç gördüm. Aynı sorunu yaşayanlar yapabilir.
Arkadaşlar gerek kalmadı, internet kablosunu değiştim ve açık ara bir sonuç gördüm. Aynı sorunu yaşayanlar yapabilir.
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 15 Aralık 2020 #2 Gokberk_DRY dedi: Rocket League oynarken ping 90 ile 130 arası değişiyor fakat ben 90'dan aşağı ping göremedim. (Avrupa sunucusuna bağlıyım.) Genişletmek için tıkla... Şimdi sitedeki IP'nize baktım ve Kablonet ISS sizin modem ayarlarını yaptınız mı? Artı 0 Eksi
Gokberk_DRY dedi: Rocket League oynarken ping 90 ile 130 arası değişiyor fakat ben 90'dan aşağı ping göremedim. (Avrupa sunucusuna bağlıyım.) Genişletmek için tıkla... Şimdi sitedeki IP'nize baktım ve Kablonet ISS sizin modem ayarlarını yaptınız mı?
KS KS Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 15 Aralık 2020 #3 Talha murat dedi: Şimdi sitedeki IP'nize baktım ve Kablonet ISS sizin modem ayarlarını yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Her şey tam sorun yok. Artı 0 Eksi
Talha murat dedi: Şimdi sitedeki IP'nize baktım ve Kablonet ISS sizin modem ayarlarını yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Her şey tam sorun yok.
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 15 Aralık 2020 #4 Gokberk_DRY dedi: Her şey tam sorun yok. Genişletmek için tıkla... Port açımı sonra upnp çoklu yayın ve en önemlisi NAT türlerin hepsi açık mı? Artı 0 Eksi
Gokberk_DRY dedi: Her şey tam sorun yok. Genişletmek için tıkla... Port açımı sonra upnp çoklu yayın ve en önemlisi NAT türlerin hepsi açık mı?
KS KS Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 15 Aralık 2020 #5 Talha murat dedi: Port açımı sonra upnp çoklu yayın ve en önemlisi NAT türlerin hepsi açık mı? Genişletmek için tıkla... Açık. Artı 0 Eksi
Talha murat dedi: Port açımı sonra upnp çoklu yayın ve en önemlisi NAT türlerin hepsi açık mı? Genişletmek için tıkla... Açık.
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 15 Aralık 2020 #6 Gokberk_DRY dedi: Açık. Genişletmek için tıkla... Bende Kablonet kullanıyorum 60 ms falan alıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 28 Aralık 2020 #7 Arkadaşlar gerek kalmadı, internet kablosunu değiştim ve açık ara bir sonuç gördüm. Aynı sorunu yaşayanlar yapabilir. Artı -2 Eksi Çözüm
Arkadaşlar gerek kalmadı, internet kablosunu değiştim ve açık ara bir sonuç gördüm. Aynı sorunu yaşayanlar yapabilir.