Ryuzuka Hectopat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2018 #1 Bilgisayarıma format attıktan sonra bu hatayı almaya başladım. Oyunu silip temiz kurulum yaptım fakat sorun hala devam ediyor. Procmon: Logfile.rar Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2018
Bilgisayarıma format attıktan sonra bu hatayı almaya başladım. Oyunu silip temiz kurulum yaptım fakat sorun hala devam ediyor. Procmon: Logfile.rar
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 13 Ekim 2018 #2 C:\Windows\SysWOW64\XINPUT1_3.dll silin ve DirectX İndirme Aracı'nı yükleyin. Artı 0 Eksi
KS KS Ryuzuka Hectopat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2018 #3 Mr.Acar dedi: C:\Windows\SysWOW64\XINPUT1_3.dll silin ve DirectX İndirme Aracı'nı yükleyin. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi harfiyen uyguladım fakat sorunum devam etmekte. Yeni rapor hazırlayıp sizinle paylaşıyorum. Logfile.rar Yardim edebilecek var mı? Mr.Acar dedi: C:\Windows\SysWOW64\XINPUT1_3.dll silin ve DirectX İndirme Aracı'nı yükleyin. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilecek misiniz? Son düzenleme: 14 Ekim 2018 Artı 0 Eksi
Mr.Acar dedi: C:\Windows\SysWOW64\XINPUT1_3.dll silin ve DirectX İndirme Aracı'nı yükleyin. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi harfiyen uyguladım fakat sorunum devam etmekte. Yeni rapor hazırlayıp sizinle paylaşıyorum. Logfile.rar Yardim edebilecek var mı? Mr.Acar dedi: C:\Windows\SysWOW64\XINPUT1_3.dll silin ve DirectX İndirme Aracı'nı yükleyin. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilecek misiniz?