Çözüldü Rocket League 0xc0000005 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

M.Y. Demir

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun Epic Games'te. Başlat diyorum bir zaman sonra hata vermeden kapanıyor.
Proces monitör Google Drive linki: Logfile.zip.

Olay görüntüleyicisi:
Hatalı uygulama adı: RocketLeague.exe, sürüm: 1.0.10897.0, zaman damgası: 0x60cbb904.
Hatalı modül adı: ntdll.dll, sürüm: 10.0.22000.51, zaman damgası: 0xafd3fa29.
Özel durum kodu: 0xc0000005.
Hata uzaklığı 0x00000000000391a4.
Hatalı işlem kimliği: 0x189c.
Uygulama başlangıç zamanı: 0x01d770f73fac232a.
Hatalı uygulama yolu: C:\program Files\Epic Games\rocketleague\Binaries\Win64\RocketLeague.exe
Hatalı modül yolu: C:\WINDOWS\SYSTEM32\ntdll.dll
Rapor kimliği: 3CA1880B-B85E-4164-89EE-A08e7dbecd59
Hatalı paket tam adı:
Hatalı paketle ilgili uygulama kimliği:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Üsttekiler sorunu çözmediyse C:\Users\yener\Documents\My Games\Rocket League klasörünü silip tekrar deneyin.
Üsttekiler sorunu çözmediyse C:\Users\yener\Documents\My Games\Rocket League klasörünü silip tekrar deneyin.

Çözüm
Dosyada ekran kartı modeli görünmüyor, en güncelini kurun geçin. Fakat orada görünmemesinin sebebi ondan kaynaklı bir sorun olmaması da olabilir. Önce benim dediğimi dener misiniz?

Mavi ekran sorununuz veya diğer oyunlardaki hatalar şu anda benim ilgi alanımda değil, ben Rocket League konusunda yardımcı oluyorum size. Dediklerimi yapın, bu sorunu çözünce diğerlerine de bakabilirim.

Silmeye çalıştığım zaman beklenmeyen bir hata klasörü silmenizi engelliyor. Hatasını alıyorum altında da hata 0x8007016A: bulut dosya sağlayıcısı çalışmıyor ibaresi yer alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…