Vahid Sabri Hectopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #11 Fena kolsuzum futbol oyunlarında rocket e de bakmıştım sonra yapamadım
nic0las Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 9 Nisan 2021 #12 veecux dedi: Bu arabayı nasıl elde ediyoruz ki? Genişletmek için tıkla... DLC yoluyla alınıyordu lakin artık alınmıyor diye biliyorum.
veecux dedi: Bu arabayı nasıl elde ediyoruz ki? Genişletmek için tıkla... DLC yoluyla alınıyordu lakin artık alınmıyor diye biliyorum.
veecux Hectopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 325 Çözümler 2 9 Nisan 2021 #13 nic0las dedi: DLC yoluyla alınıyordu lakin artık alınmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... DLC olayı kalktı diye biliyorum. Epic geldi kötü oldu oyun ya.
nic0las dedi: DLC yoluyla alınıyordu lakin artık alınmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... DLC olayı kalktı diye biliyorum. Epic geldi kötü oldu oyun ya.
Amazing Jaagub Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 669 Çözümler 1 Yer Çikolatalı Süt Diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #14 veecux dedi: DLC olayı kalktı diye biliyorum. Epic geldi kötü oldu oyun ya. Genişletmek için tıkla... Her yerde PP'sinde Spy Net olan adamlarla oynuyoruz
veecux dedi: DLC olayı kalktı diye biliyorum. Epic geldi kötü oldu oyun ya. Genişletmek için tıkla... Her yerde PP'sinde Spy Net olan adamlarla oynuyoruz
nic0las Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 9 Nisan 2021 #15 veecux dedi: DLC olayı kalktı diye biliyorum. Epic geldi kötü oldu oyun ya. Genişletmek için tıkla... Evet benim de yakındığım konu o. GTR'a sahip olamamak kötü.
veecux dedi: DLC olayı kalktı diye biliyorum. Epic geldi kötü oldu oyun ya. Genişletmek için tıkla... Evet benim de yakındığım konu o. GTR'a sahip olamamak kötü.
veecux Hectopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 325 Çözümler 2 9 Nisan 2021 #16 Amazing Jaagub dedi: Her yerde PP'sinde Spy Net olan adamlarla oynuyoruz Genişletmek için tıkla... PSY net mi? Onu kapatabiliyorsun oyun ayarlarından.
Amazing Jaagub dedi: Her yerde PP'sinde Spy Net olan adamlarla oynuyoruz Genişletmek için tıkla... PSY net mi? Onu kapatabiliyorsun oyun ayarlarından.
Lemieux Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 106 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2021 #17 veecux dedi: Bu arabayı nasıl elde ediyoruz ki? Bu arada rankım 2v2 plat2 istersen ekleyebilirim ancak ben de Steam'den oynuyorum @Lemieux . Genişletmek için tıkla... Amazing Jaagub dedi: Ben aldıktan yaklaşık 1 hafta kadar sonra oldu. Oyunu hiç oynamamıştım ve de Genişletmek için tıkla... Steam ile epic nasıl birlikte giriyor bilmiyorum siz biliyorsanız girebiliriz.
veecux dedi: Bu arabayı nasıl elde ediyoruz ki? Bu arada rankım 2v2 plat2 istersen ekleyebilirim ancak ben de Steam'den oynuyorum @Lemieux . Genişletmek için tıkla... Amazing Jaagub dedi: Ben aldıktan yaklaşık 1 hafta kadar sonra oldu. Oyunu hiç oynamamıştım ve de Genişletmek için tıkla... Steam ile epic nasıl birlikte giriyor bilmiyorum siz biliyorsanız girebiliriz.
Amazing Jaagub Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 669 Çözümler 1 Yer Çikolatalı Süt Diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #18 veecux dedi: PSY net mi? Onu kapatabiliyorsun oyun ayarlarından. Genişletmek için tıkla... :O bu şeytan işi.
veecux dedi: PSY net mi? Onu kapatabiliyorsun oyun ayarlarından. Genişletmek için tıkla... :O bu şeytan işi.
veecux Hectopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 325 Çözümler 2 9 Nisan 2021 #19 Lemieux dedi: Steam ile epic nasıl birlikte giriyor bilmiyorum siz biliyorsanız girebiliriz. Genişletmek için tıkla... Amazing Jaagub dedi: Her yerde PP'sinde Spy Net olan adamlarla oynuyoruz Genişletmek için tıkla... Epic'ten eklersem oynarız sıkıntı olmaz büyük ihtimalle. @Amazing Jaagub Bunu kapatırsan PSY gelmez PC'de oynuyorsan.
Lemieux dedi: Steam ile epic nasıl birlikte giriyor bilmiyorum siz biliyorsanız girebiliriz. Genişletmek için tıkla... Amazing Jaagub dedi: Her yerde PP'sinde Spy Net olan adamlarla oynuyoruz Genişletmek için tıkla... Epic'ten eklersem oynarız sıkıntı olmaz büyük ihtimalle. @Amazing Jaagub Bunu kapatırsan PSY gelmez PC'de oynuyorsan.
nic0las Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 9 Nisan 2021 #20 Lemieux dedi: Steam ile Epic nasıl birlikte giriyor bilmiyorum siz biliyorsanız girebiliriz. Genişletmek için tıkla... Ben giriyorum arkadaşımla sanırım Steam hesabını Epic'e okuttu.
Lemieux dedi: Steam ile Epic nasıl birlikte giriyor bilmiyorum siz biliyorsanız girebiliriz. Genişletmek için tıkla... Ben giriyorum arkadaşımla sanırım Steam hesabını Epic'e okuttu.