Rocket League açılınca bilgisayar reset atıyor

Komutan_Logar1

Megapat
Daha fazla  
Rocket League açılınca PC kendi kendine reset atıyor ve sadece RL de oluyor. Bu olay bazen oluyor ve hep DC de arkadaşlarımla oyuna gireceğim zaman oluyor. Tek başıma girerken olmuyor ama DC sohbetteyken oluyor. Arka arkaya 3 kere reset attıktan sonra açılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Oyunun herhangi bir crash logu var mı? Atabileceğin?

Bilgisayarın kaç yıllık PC'nin özellikleri neler.

Yeni 1 yıllık ve 3 gün önce başladı bu problem vardı bir yerde özellikler kopyala yapıştır yapacağım.
İşlemci i9-13900K.
RTX 3060 ekran kartı. (yenisini alacağım biliyorum)
ASUS TUF Gaming B760M-Plus Wi-Fi D4 anakart
ASUS ROG lll 360 soğutucu
PSU 1200 olması lazım

Bilgisayarın kaç yıllık PC'nin özellikleri neler.

Bir de sadece DC sohbetteyken RL açınca reset atıyor şu an girdiğimde gayet giriyor.

Yeni 1 yıllık ve 3 gün önce başladı bu problem vardı bir yerde özellikler kopyala yapıştır yapacağım.
İşlemci i9-13900K.
RTX 3060 ekran kartı. (yenisini alacağım biliyorum)
ASUS TUF Gaming B760M-Plus Wi-Fi D4 anakart.
ASUS ROG lll 360 soğutucu.
PSU 1200 olması lazım.

Bir de sadece DC sohbetteyken RL açınca reset atıyor şu an girdiğimde gayet giriyor.

Belki yakın zamanda Windows güncellemelerini unutmuşsundur ya da oyunla bir sıkıntı olabilir ya da o dediğin tam açılımını bilmiyorum ama RL başlatıcısında bir sorun olabilir.

Belki yakın zamanda Windows güncellemelerini unutmuşsundur ya da oyunla bir sıkıntı olabilir ya da o dediğin tam açılımını bilmiyorum ama RL başlatıcısında bir sorun olabilir.

Yani PSU veya sistemde bir problem olsa diğer oyunlarda da olur. Ya da şu an girerkende olur. Güncellemeleri yapayım
Güncellemeleri yaptım ama yine sonuç değişmedi her 2-3 seferde bir reset atıyor ve diğer oyunlarda olmuyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı