Pulsee Kilopat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 90 4 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar bugün Rocket League'e girdiğim zaman bir tuşa basın yeri gelip oyun kapanıyor neden olabilir?
Merhaba arkadaşlar bugün Rocket League'e girdiğim zaman bir tuşa basın yeri gelip oyun kapanıyor neden olabilir?
B Bilmem7342627 Decapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 365 Yer İstanbul 4 Haziran 2021 #2 Pulsee dedi: Merhaba arkadaşlar bugün Rocket League'e girdiğim zaman bir tuşa basın yeri gelip oyun kapanıyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Sistem gereksinimleri yetmiyor olabilir belki. Bence bir bakın derim. Artı 0 Eksi
Pulsee dedi: Merhaba arkadaşlar bugün Rocket League'e girdiğim zaman bir tuşa basın yeri gelip oyun kapanıyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Sistem gereksinimleri yetmiyor olabilir belki. Bence bir bakın derim.
KS KS Pulsee Kilopat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 90 4 Haziran 2021 #3 Bilmem7342627 dedi: Sistem gereksinimleri yetmiyor olabilir belki. Bence bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... 950 saatim var bugün oldu Artı 0 Eksi
Bilmem7342627 dedi: Sistem gereksinimleri yetmiyor olabilir belki. Bence bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... 950 saatim var bugün oldu
xBagLy Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #4 Bendede bugün oldu sistemim yetiyor. En son dxdiag sürümünü kullanıyorum driver ler güncel. ama bir tuşa basın diyince oyun kapanıyor. bekliyorum tuşa basmıyorum gene kapanıyor Artı 0 Eksi
Bendede bugün oldu sistemim yetiyor. En son dxdiag sürümünü kullanıyorum driver ler güncel. ama bir tuşa basın diyince oyun kapanıyor. bekliyorum tuşa basmıyorum gene kapanıyor