Rocket League açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

YukselBey

Femtopat
Daha fazla  
Steam'den Rocket League'i açıyorum fakat oyun, görev çubuğunda açık gösteriliyor fakat üstüne tıkladığımda oyun açılmıyor, yerel dosyaları doğruladım olmadı, başlatma seçeneklerine "-DX9" ya da "NoStartUp" yazdığım halde yine de olmadı, ayrıca belgeler klasörünün içindeki, MY Games klasöründen Rocket League'i silip yerel dosyaları doğruladığımda yine de olmadı. Önceden birkaç kere bu sorunu yaşadım fakat sonradan düzelmişti, fakat şimdi hiç düzelmiyor.

Ekran Görüntüsü (20).png

Sisteminizi belirtin ve sonra da sisteme temiz kurulum yapın. Bir daha da Driver Booster kurmayın ek olarak. Sırf onu kullandığınızdan dolayı temiz kurulum yapın diyorum bu arada.

1 hafta önce aynı durum bana da olmuştu. Kaspersky virüs programım bazen Rocket League'nin dosyalarını siliyor virüs olarak algılayıp. Steam klasöründe dosya yolunu güvenilir olarak belirtip tekrardan dosya doğrulama yaparak çözdüm.

Artı -1 Eksi
Sisteminizi belirtin ve sonra da sisteme temiz kurulum yapın. Bir daha da Driver Booster kurmayın ek olarak. Sırf onu kullandığınızdan dolayı temiz kurulum yapın diyorum bu arada.

Driver Booster'i sildim, bilgisayar benim olmadığı için format atma yetkisine sahip değilim başka yoldan çözemez miyiz?
Sistemimi Şöyle belirtiyim:
Toshiba qosmio G50
4 gb bellek
Nvidia Geforce 9700M GTS
64 Bit İşlemci Sistemi
İntel Core 2 Duo CPU P8700 @ 2.53GHz 2.53GHz
Windows 10
60 Hz Monitör

Driver Booster'i sildim, bilgisayar benim olmadığı için format atma yetkisine sahip değilim başka yoldan çözemez miyiz?
Sistemimi şöyle belirtiyim:
Toshiba qosmio G50.
4 GB bellek.
NVIDIA GeForce 9700M GTS.
64 Bit işlemci sistemi.
Intel Core 2 Duo CPU P8700 @ 2.53GHz 2.53GHz.
Windows 10.
60 HZ monitör.

Bunu dener misin?

Bilgisayarım > belgelerim > MY Games > Rocket League kısmını silip, Steam'den dosya doğrulaması yapar mısın?

DirectX 11 desteklemiyor olsa gerek ekran kartınız. Aşağıdaki bilgilere göre bunu belirttiğimi söylemeliyim. Yazılımsal olarak desteklediği belirtilmiş ama DirectX güncellemeyi deneyebilirsiniz. Yine olmazsa ekran kartı yetersiz denebilir.

Sistemimi Şöyle belirtiyim:
Toshiba qosmio G50
4 gb bellek
Nvidia Geforce 9700M GTS
64 Bit İşlemci Sistemi
İntel Core 2 Duo CPU P8700 @ 2.53GHz 2.53GHz
Windows 10
60 Hz Monitör
DirectX sürümün güncel mi?

Hemen Bakıyorum.
DirectX 11 desteklemiyor olsa gerek ekran kartınız. Aşağıdaki bilgilere göre bunu belirttiğimi söylemeliyim. Yazılımsal olarak desteklediği belirtilmiş ama DirectX güncellemeyi deneyebilirsiniz. Yine olmazsa ekran kartı yetersiz denebilir.

Evet DirectX sürümüm güncel, fakat ben oyunu önceden bu bilgisayarda 300 saati aşkın bir süre oynamıştım şu an nasıl oluyorda oynayamıyorum.
DirectX sürümün güncel mi?
Evet DirectX sürümüm güncel, fakat ben oyunu önceden bu bilgisayarda 300 saati aşkın bir süre oynamıştım şu an nasıl oluyorda oynayamıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı