Rocket League Alınır mı?

Öncelikle herkese iyi forumlar, 31 TL' lik bütçem var oyun alacağım. Rocket League mi almalıyım yoksa Fortnite için Batlle Pass mi almalıyım? Şimdiden teşekkürler.

R6 SIEGE al bence Fortnite oynamadım hiç. Fakat ücretsiz oyunlara para yatırma mantığını gereksiz buluyorum. Rocket League var bende. Geçen kardeşim oynamıştı. Hala daha büyük bir oyuncu kitlesi var. Zaten Twitch'de de üst sıralarda. Fena oyun değil. Futbol seviyorsan özellikle eğlenceli olacaktır. Ama yerinde olsam elinde yok ise R6 alırdım

R6 ben de Playstation' da var. O yüzden karar veremedim ikisi arasında.

25TL alabilirsin, artan para ile oyundaki arabalardan bazılarını alabilirsin. Ben pek tarzım değil diye almamıştım, geçen indirim vardı full paket olarak aldım. Oyun tarzıma uygun olamamasına rağmen çok sardı, zevkli bir oyun. Tavsiye ederim.
Rocket League Satın Al, Steam CD Key| 20% İndirim - DurmaPLAY

Rocket Leauge 31 TL gibi bir fiyatı haketmez bence. İndirime girdiğinde alınabilir. Geçenlerde 18 TL gibi bir fiyata düşmüştü. Satın aldıktan sonra ara ara kısa oyunlar oynamaya başladım. Kimisi çok bağlanıyor bu oyuna ama beni çok bağlayamadı. Uygun fiyata aldığım için de iade edesim gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…