Rocket League Alınmalı mı?

EggerR

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Chisinau
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524960550
Bu kadar popüler olmasına rağmen hiç oynamadım. Alıp oynamak istiyorum fakat şu an oyunun çok kanser bir hal aldığı söyleniyor. Kısacası, oyuna başlarsam hemen can sıkıcı bir hal alır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar popüler olmasına rağmen hiç oynamadım. Alıp oynamak istiyorum fakat şu an oyunun çok kanser bir hal aldığı söyleniyor. Kısacası, oyuna başlarsam hemen can sıkıcı bir hal alır mı?
Ben oynadım ve beğenmedim sıkıcı.

Oyuna yeni başladığınızda kontroller gayet zor gelir. Fakat kendinizi geliştirmek için botlara karşı oynayıp tecrübe kazanabilirsiniz. Mesela sağ tık boost sol tık ise topa vuruyor. Sorunuza gelicek olursam 7 saat durmadan oynadığım oldu. Almanızı tavsiye ederim.

Kanser dedikleri olay bu PS'den bağlananlar bot yapıyor aynı sunucuya 4 kişi girip puan kasıyor ama buna rastlaman %5 gibi bir şey onun dışında kötü bir yanı yok.

Ben de alıp deneyeceğim arkadaşlarla gayet zevkli olduğu söyleniliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldım 8 saat oynadım öylece duruyo pek güzel değil. Önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…