Rocket League Alınmalı mı?

Oynarsınız arada sırada sıkıldığınızda 1 saat oynayıp çıkarsınız benim 100 saatim var, yani pek beklentiniz olmasın aynı paraya The Long Dark alabilirsiniz.

Aldım, ilk başlarda alışma sürecinde çok sıkıldım. Ara ara girdim oyuna hoşuma gitmeye başladı. 250+ saat oyunum var. Şu an çok hoşuma gidiyor. Alınabilir.

Oyun oynamayı çok sevmesem de ara sıra takılmalık, büyük beklentiye girmeden oynanabilecek eğlendirici oyun bence.

İlk başlarda çok zor gelecek. Karşına uçmayı falan bilen adamlar gelince sıkıntı çekeceksin. Ben hala öğrenemedim şu uçma işini. Arada arkadaşlarla girince zevkli oluyor.

2 saat oynadıktan sonra geri iade edemeyeceğini unutma, önermem.

Daha yeni girdim 3 el attım çıktım. Fazlası sarmıyor. Saatlerce oynamak için alınacak bir oyun değil. Arada sırada girip bir kaç el atıp çıkmalık. Yani gördüğün zaman aklına gelecek bir oyun. Öyle GTA V, Witcher 3 gibi benim böyle bir oyunum vardı girip oynayayım demiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…