K Kenedy1224 Decapat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 148 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #1 Selam, videodaki gibi bir bot yapmak için nelere ihtiyacım var? Python bilgimin ne kadar olması gerekir, ya da gerekir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et The Rocket League Gym Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2022
Selam, videodaki gibi bir bot yapmak için nelere ihtiyacım var? Python bilgimin ne kadar olması gerekir, ya da gerekir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et The Rocket League Gym
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #2 Bildiğim kadarıyla C++ gerekiyor.
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.547 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #3 Bu siteye göz atın. Videodaki gibi öğrenebilen bir bot yapmak için RLGym adı verilen bir yapıyı kullanmak gerekiyor.
Bu siteye göz atın. Videodaki gibi öğrenebilen bir bot yapmak için RLGym adı verilen bir yapıyı kullanmak gerekiyor.
K Kenedy1224 Decapat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 148 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #4 Silinen üye dedi: Bildiğim kadarıyla C++ gerekiyor. Genişletmek için tıkla... @pottie4r nun verdiği sitede Pyhton kullanıldığı yazıyor hocam. Son düzenleme: 7 Mayıs 2022
Silinen üye dedi: Bildiğim kadarıyla C++ gerekiyor. Genişletmek için tıkla... @pottie4r nun verdiği sitede Pyhton kullanıldığı yazıyor hocam.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #5 Kenedy1224 dedi: @pottie4r nun verdiği sitede Phyton kullanıldığı yazıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Benim kullandığım çoğu hile ve bot C++ la yapıldığı için dedim.
Kenedy1224 dedi: @pottie4r nun verdiği sitede Phyton kullanıldığı yazıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Benim kullandığım çoğu hile ve bot C++ la yapıldığı için dedim.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 7 Mayıs 2022 #6 Kenedy1224 dedi: @pottie4r nun verdiği sitede Phyton kullanıldığı yazıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hayir, yazmiyor. Python dahil bircok dilin kullanilabilecegi yaziyor.
Kenedy1224 dedi: @pottie4r nun verdiği sitede Phyton kullanıldığı yazıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hayir, yazmiyor. Python dahil bircok dilin kullanilabilecegi yaziyor.
K Kenedy1224 Decapat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 148 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #7 CinarYilmaz dedi: Hayir, yazmiyor. Python dahil bircok dilin kullanilabilecegi yaziyor. Eki Görüntüle 1381501 Genişletmek için tıkla... RLGym kısmına tıklayınca en üstte yazıyor, ben mi yanlış anladım yoksa ?
CinarYilmaz dedi: Hayir, yazmiyor. Python dahil bircok dilin kullanilabilecegi yaziyor. Eki Görüntüle 1381501 Genişletmek için tıkla... RLGym kısmına tıklayınca en üstte yazıyor, ben mi yanlış anladım yoksa ?
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 7 Mayıs 2022 #8 Kenedy1224 dedi: RLGym kısmına tıklayınca en üstte yazıyor, ben mi yanlış anladım yoksa ? Genişletmek için tıkla... O RLGym icin. Diger dilleri kullanarak da bot yapabiliyormussunuz, en azindan sitede oyle yaziyor.
Kenedy1224 dedi: RLGym kısmına tıklayınca en üstte yazıyor, ben mi yanlış anladım yoksa ? Genişletmek için tıkla... O RLGym icin. Diger dilleri kullanarak da bot yapabiliyormussunuz, en azindan sitede oyle yaziyor.
K Kenedy1224 Decapat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 148 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #9 CinarYilmaz dedi: O RLGym icin. Diger dilleri kullanarak da bot yapabiliyormussunuz, en azindan sitede oyle yaziyor. Genişletmek için tıkla... Sizin dediğiniz doğru, ama benim açtığım konu RLGym ile alakalı hocam
CinarYilmaz dedi: O RLGym icin. Diger dilleri kullanarak da bot yapabiliyormussunuz, en azindan sitede oyle yaziyor. Genişletmek için tıkla... Sizin dediğiniz doğru, ama benim açtığım konu RLGym ile alakalı hocam
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 7 Mayıs 2022 #10 Kenedy1224 dedi: Sizin dediğiniz doğru, ama benim açtığım konu RLGym ile alakalı hocam Genişletmek için tıkla... Baslikta sadece bot yaziyor, icerige de dikkat etmemisim. Kusuruma bakmayin
Kenedy1224 dedi: Sizin dediğiniz doğru, ama benim açtığım konu RLGym ile alakalı hocam Genişletmek için tıkla... Baslikta sadece bot yaziyor, icerige de dikkat etmemisim. Kusuruma bakmayin