Alilol Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #11 PlayStation Oyuncusu dedi: @Alilol @Andy deufresne @Ana De Armas @AsdAsLAYEr E-spor turnuvaları hala devam ediyor ama. Oyuna para yatıran var mı günümüzde? Genişletmek için tıkla... Azalmıştır yüzde 60 70 falan bence.
PlayStation Oyuncusu dedi: @Alilol @Andy deufresne @Ana De Armas @AsdAsLAYEr E-spor turnuvaları hala devam ediyor ama. Oyuna para yatıran var mı günümüzde? Genişletmek için tıkla... Azalmıştır yüzde 60 70 falan bence.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.366 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #12 PlayStation Oyuncusu dedi: @Alilol @Andy deufresne @Ana De Armas @AsdAsLAYEr E-spor turnuvaları hala devam ediyor ama. Oyuna para yatıran var mı günümüzde? Genişletmek için tıkla... Epic'te bedava dağıtıldıktan sonra oyun bitti hocam og kitlesi bende dahil olmak üzere bıraktık ondan sonra tradi kaldırdı iyice mahvoldu oyun.
PlayStation Oyuncusu dedi: @Alilol @Andy deufresne @Ana De Armas @AsdAsLAYEr E-spor turnuvaları hala devam ediyor ama. Oyuna para yatıran var mı günümüzde? Genişletmek için tıkla... Epic'te bedava dağıtıldıktan sonra oyun bitti hocam og kitlesi bende dahil olmak üzere bıraktık ondan sonra tradi kaldırdı iyice mahvoldu oyun.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 16 Temmuz 2025 #13 @PlayStation Oyuncusu, Trade sistemi varken biraz yatırmıştım. Rocket Pass alıyordum. Trade sistemi kaldırılması sonrasında hiç yatırmadım.
@PlayStation Oyuncusu, Trade sistemi varken biraz yatırmıştım. Rocket Pass alıyordum. Trade sistemi kaldırılması sonrasında hiç yatırmadım.