Merhaba.
C'de yer kalmadığı için Epic Games'i komple D'ye geçirdim. Daha önce oynadığım Rocket League açılmıyor. .NET Framework, Visual C++, Java, ekran kartı, BIOS; ne bulduysam güncelledim fakat hala aynı. DX11 Cooked hatası sık alınıyormuş am çözümünü göremedim.
Dediklerinizi yaptım evet oyun açıldı fakat pencere modunda ve muhtemelen optimize olamıyor. Aşırı ağır oyun bu şekilde başlatıyor. Sonrasında tekrardan kapanıyor. Son raporu paylaşıyorum.
Epic ve Rocketi silip baştan yükledim ama olmadı. DX 11 hatasının çözümünü ararken bir yerde tam ekranla ilgili bir şey yapmıştım. Onunla alakalı olabilir mi acaba?
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Bu videodaki adımları yaptım, aşağıdaki görsel alanlarına müdahale ettim yine farklı kaynaklardan çözüm ararken. Dragon Center Gaming mode kısmına ekledim o koşullarda çalışsın diye.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Evet, DXCPL başlı başına sorun. Yazılım hala sistemde duruyorsa kaldırın. Ayarları nasıl sıfırlanıyor bilmiyorum ama oyunu baştan kaldırıp kurmayı da deneyebilirsiniz.
Evet, DXCPL başlı başına sorun. Yazılım hala sistemde duruyorsa kaldırın. Ayarları nasıl sıfırlanıyor bilmiyorum ama oyunu baştan kaldırıp kurmayı da deneyebilirsiniz.
Maalesef yaramadı. Şimdi Epic Games' i tamamen kaldırdım. D ye sıfırdan kuruyorum. Oyun dosyalarını oraya doğrulatarak ekleyeceğim tek tek. Bundan sonra problem olmaz umarım